En Dag Med Lilldonnan...

Idag blev jag hemma med min lilldonna 💕 vi har myst umgåtts pratat vilat & bara varit tror att hon behövde det av olika anledningar. Tycker synd om henne faktiskt.

Snorar & astmahostan kommer som ett brev på posten i lagom ordning 😔 men ingen mera krupp ja än så länge. För övrigt piggare än vad hon var igår. Så imorgon satsar vi på skola om inget annat dyker upp.

Vi tog en kort cykeltur vi har varit ute mycket njutit av vädret 🌞 vattnat blommor, hon har hjälpt mig att slå in lite presenter tills imorgon 😉. Japp då vankas det födelsedag igen 😊. Jag har tvättat ett par maskiner tvätt hängt ut, underbart.

På em. tog vi oss upp till badet en stund, William var där med sin klass ja plus massor med andra barn. Vi föräldrar med syskon var inbjudna att vara med, trevligt 😊. Så lilldonnan tog ett premiärdopp hon, ja William & Isabelle oxå.

Väldigt skönt sitta på en filt prata med folk barn som leker skrattar & ha roligt 😊. Pratade med sonens bästa mentor som tyvärr ska sluta 😔 han & William fann verkligen varandra under detta år han har verkligen " sett " mitt barn ♡. William lämnade en liten sak åt honom som ett " tack ". Hans ord om William kommer vi alltid att bära med oss ♡.

Huset fullt av tjejer 😊 det skrattas & har sig, jag vaknade med ond svank / rygg 😔 känner mig alldeles handikappad det gör så himla ont. Vad kommer det av då kan man undra ? Jag brukar ALDRIG ha ont där...

Ska försöka ta mig en promenad för att se om det känns bättre ja om jag ens kommer upp ut & iväg...

Kram Till Er.

  • 156 visningar

Gillar

Kommentarer