" Hemliga Resan " Gick Till...

Tadaaa...ja vad tror ni ;) ? Vet ni JAG HADE RÄTT vi befinner oss uppe i Tällberg på hotell " Dalecarlia " så vackert 😍. Jag är ju väldigt förtjust i Siljan men nu är det ju som så att vi har inga bra minnen från våra tidigare besök här omkring. Så jag ber att vi denna gång får det ♡.

Som ni kanske kommer ihåg har vi haft otur när vi varit i Leksand, första gången vi besökte Leksand lade William sin hand på en brännhet spisplatta fy 17 vilket dygn det blev :(, första sommaren efter Davids död mådde som sagt William fruktansvärt dåligt :(. Så vi fick avvryta semestern det gick inte vi fick åka hem. Tjejerna drabbades av dom värsta svinkopporna ever ett år så dom fick antibiotika. Den senaste gången ja då blev det ambulans in till Mora när vi precis hade kommit fram till stugbyn. Jag & lilldonnan fick tillbringa några timmar på sjukhuset, övervakning osv. Dygnet efter ja då var det Isabelles tur att åka in till sjukhuset, vilken semester vi fick. Då bestämde vi här & nu ALDRIG mera på några år ;).

Så snälla bring it on new memories please ♡ vi är här för att fira svärfar min som fyller 70 år. Dom bjuder oss alla på denna fina tripp ♡ barn med respektive samt barnbarn ska umgås med varandra tom söndag :). Vi får väl se hur det kommer att sluta ;).

Eftermiddagen spenderades i bil upp hit men innan vi åkte så var det jobb, skola, promenad, packa det sista. Möttes upp hos svärföräldrarna för att sedan bege oss mot " målet " så att säga. Det har ju varit hemligt i många månader men ja heter man Anna så listade man ut det på en gång, haha :). " I got this feeling " ja ni vet vissa har ju det 👍.

Ja att åka bil långt med ett diskbråck är inte roligt alls :( jag har som sagt haft väldigt ont dom senaste två veckorna, ja mera än vanligt. Ni vet smärtor som pulserar, bultar, känslan av en kniv som skär rätt in i ryggen, det gör så ont så det svartnar för ögonen man mår illa, hemskt :(. Varje gång du försöker vända dig vrida på dig, fruktansvärt, inatt vaknade jag av att jag låg & grinade har så himla ont :(. Sedan November är det här bland dom värsta smärtorna jag har haft. Förutom när jag låg & kröp på alla fyra som jag gjorde i December. Men ni vet put on a smile and shine ♡. Så självklart är bilresor ingen hit, men ja iallafall efter 3 1/2 var vi framme :), två stop efter vägen blev det. Sträcka på benen lite fika i magen sedan fortsätta.

In med grejerna på våra rum, då vi har rum för fyra personer så kommer två få sova med svärföräldrarna. Vilka det blir i slutändan får vi se ;) just nu Isabelle & Clara. Svida om för att göra oss redo för middag på hotellet. Vi har minst sagt ett fullspäckat program tom söndag em. då vi styr kosan hemåt igen. God mat dryck, prat skratt & få umgås ♡. Nu smet jag upp på rummet kroppen orkar inte mera :(, dom andra tar en liten kvällsfösare innan sängen väntar. Ny dag imorgon :).

Kram Till Er.

  • 400 visningar

Gillar

Kommentarer