Det Blev Ett Par Timmar

Man får ta till vara på stunderna som ges & tillfällena ♡ inte hur många timmar det blir. Jag for som sagt in till stan för att träffa Lollo åkte lite tidigare för att hinna shoppa lite :).

En stor påse från " Stadium " blev det åt lilldonnan har man börjat att träna ska man få lite kläder ; ). Nu behövs det ett par bättre skor bara åt henne sedan tror jag hon har allt.

In på " H & M " skulle inte shoppa åt mig förens det första " delmålet " var klart men tyvärr det råkade följa med något hem ;). Mötte upp Lollo vi gick till " Starbucks " för lite fika, prat & uppdatering. När vi satt där så fick Lollo samtal att Elias var sjuk, vi satt kvar en stund till. Men sedan bröt vi upp & Lollo fick åka hem.

Dom har gått igenom lite mycket & går igenom mycket för tillfället så jag förstår mer än väl att hon är trött ♡. Har full förståelse för det, som Lollo sa : " jag var så himla slut imorse när jag klev upp så jag tänkte avboka men jag tänkte att du fick ta en trött Lollo idag ". Man kan inte vara på topp jämt & det är ju inte hur många timmar man ses som räknas utan att man ses ♡♡.

Strosade runt en stund till uträttade lite mera ärenden, köpte bla present till " D " som har bjudit lilldonnan på kalas i helgen :). Har nu köpt mig en köksvåg ja bättre sent än aldrig ;) ja sedan så tog jag bussen hem. Åter igen otroligt smidigt med buss :).

Dessutom så hann jag hem & träffa familjen med & det är inte fy skam. Lilldonnan var väldigt nyfiken på innehållet i påsen så det blev till att mannekänga lite innan sängdags.

Sen middag blev det för mig, jag som hade hållit igen för att äta middag med Lollo fick äta rester från kylskåpet när jag kom hem ; ). Så kan det gå.

Nej ladda för morgondagen då hoppas vi att alla barn kommer iväg till skolan.

Kram Till Er.


  • 157 visningar

Gillar

Kommentarer