Det Blev Ett Nej...

Som sagt denna smärthanteringskurs som jag blev erbjuden att gå tackade jag faktiskt nej till här i veckan. Om jag ska orka fixa klara av min egen situation så känner jag att just nu så behöver jag inte dräneras på en massa onödig energi. Så inte jag kommer ge upp eller inte orka fortsätta min kamp. För tyvärr så kände jag att denna grupp inte var lämplig för mig, jättebra tanke MEN inte för mig just nu.


För jag hoppas tror att det kommer att ordna sig för mig ♡. Även fast dom sa att jag behövdes i gruppen för att jag är så positiv, jag skulle vara en tillgång. Jag har en helt annan syn än vad dom har, så känner jag att jag behöver min energi till mig själv. Vilket är så viktigt ♡. Det värmer såklart att dom " behöver mig ", jag skulle jättegärna vilja dela med mig av min positiva syn till andra. För det kanske kan hjälpa dom MEN gärna under andra omständigheter.

Om jag ska orka så måste jag i detta fall tänka på mig själv vilket känns hemskt & väldigt egotrippat. Men då jag redan har gått igenom en sväng av sm��rtor ( två år ), operation, all väntan & kämpande så vet jag hur jobbigt & påfrestande det är. Du behöver energi för att orka. Därför så måste jag för min skull välja bort kursen, så fick det bli helt enkelt. För träningens skull behövs verkligen inte kursen för min del, jag tränar & är duktig med handen på hjärtat :). Dessa människor gick inte ens en 10 minuters promenad om dagen, nu vet ju inte jag anledningen till det. Dom kanske inte kan inte har lust eller ork. Men jag känner att detta måste dom jobba med sig själva om. Jag är INTE en pedagogisk person i den frågan 🙈.

Igår blev det 1,4 mil i träning för min del, konditionspass inte alltid kul men variation är bra :). Promenad, intervall & cykling körde jag på, dagens oglamourösa bild visar hur man ser ut efteråt ;). Som ni vet jag skäms nästan inte för något utan sanningen kan man ju inte undvika ;). Idag blev det styrka, armar ben rumpa mage fick sig en omgång, lite rehab samt en promenad i det helt fantastiska vädret ♡. Satt ute & njöt en stund på altanen, natten har inte varit rolig svårt att ligga på både vänster & höger sida nu. Så ja då blir ju sömnen därefter med.

Nästa vecka är det som sagt dags för en MR har inte en aning om vad den kommer att visa eller jo till viss del. Men sedan vet jag inte alls vilket ställningstagande det kommer att bli, lite oroligt är det. Vi får se helt enkelt, ni vet andas in andas ut, kämpa på ♡.

Iallafall så börjar mina dagar att kännas väldigt långa tråkiga, prata med en sovande katt om dagarna börjar bli lite trist. Jag får som inte så mycket svar från honom ;). Även fast jag håller benhårt på rutiner så saknar man lite sällskap, någon att prata med ja lite lagom. Det är skönt när det är tyst med eller tyst i detta hus har jag ofta musik på :). Men ja ni förstår nog vad jag menar. Det är iallafall inte särskilt roligt att gå hemma så kan jag uttrycka mig. Man glöms som bort.

Idag har sonen hängt på gymnasiet, dom fick välja fyra program som verkade intressanta. Han valde handel/administration, samhällsvetenskap, ekonomi, industritekniska på WHG. Det som lockar mest är ekonomi & WHG just nu, dagen avslutades med en föreläsning av Jakob Vastamäki vilket tydligen var riktigt bra :). Det känns helt galet att min förstfödde ska välja gymnasielinje, hur kunde han bli så stor så snabbt ♡ ? För jag känner mig inte en dag äldre än när jag fick honom ;).

Kram Till Er.
  • 228 visningar

Gillar

Kommentarer