Då Var Vi Här...

Tom jag kan säga kl. 14.30 " äntligen helg " för denna helg är även jag ledig. Nog för att våran helg inte kommer att bli en " umgåsmysfamiljehelg". Det är som det är, sonen har " DM " Andreas har " kiosktjänst " Anna har två barn till att ta hand om, det kan vara nog så påfrestande med gnäll tjat tjafs " vad ska vi göra, åhh så tråkigt det är " ;).

Ett tag tänkte jag om vi skulle ha åkt in till stan för att köpa presenter men som vanligt försvinner lusten på vägen. Det tar som emot när allt går i ett...inget roligt alls. Förr tyckte man att sådana saker var roligt att göra men inte just nu...

Mamma min sa att jag & tjejerna kunde komma ut till dom för att " lufta " oss lite...men samma sak med det...vart finns orken & lusten ?!! Den är som bortblåst...

Nästa helg vet man att då är det jobb som gäller ja hela nästa vecka förutom på fredag. Vet inte om det är det som spelar in att man inte orkar vill eller ha lust ? Årstiden ? Humöret ? Orken ?

Så vi får se hur det blir nu blir det iallafall jobb till 14.30 hämta lilldonnan snabbt som bara den sedan iväg på hennes träning. Visst sa jag att det var helg ;) ?!!

Kram Till Er.

  • 171 visningar

Gillar

Kommentarer