Då Var Det Time...

Dags för veckans första arbetspass för min del, mindre roligt är att det värker i pannan över ögonen...säger inget mera om det MEN håller mina tummar att det stannar vid det.

Släpade mig ut på en väldigt blöt promenad alltså vad är det för väder :( bryter ihop lite lätt. Hellre snö än det här kan jag säga !!!

Ner & handla inför helgen så är det gjort, skönt ja om man inte glömde något då vill säga ;). När jag kom hem så hände något " roligt " min stövel satt fast på mig, japp det är sant !! Märkte igår att dragkedjan började krångla idag gick den som man drar i av men snälla nån !! Maken kom hem från jobbet han fick ta en skruvmejsel för att få av mig den. Ja så nu har jag en ganska ny stövel som jag måste bära med mig en mejsel för att dra på & av !! BILLIGA PIP SKOR säger jag bara :( Nej nästa gång blir det ett par " Johnny Bulls " tror jag ;).

Matlagning på hög nivå har jag pysslat med gjorde iordning tre lunchlådor samt en middagslåda. Ja mycket matlagning blir det, vad skulle min käre make göra utan mig ;) ?!!

Hittade sonen längs vägen han hade tydligen fått slutat tidigare idag, skönt :) tog med mig lilldonnan & Nathalie hem :). Ni kan gissa EN gång vilken låt som spelas om om & om igen från helgens melodifestival ;) ? BADA NAKNA såklart :) ja inte av mig då utan av den minsta.

Pratade med pappa min i telefon jag ringde för att tala om att William har hemmamatch ikväll, men han lät väl inte alltför sugen. Som vanligt så jobbar jag så himla trist :( missar väldigt mycket...

Nej ladda i med lite ipren & näsdroppar sedan ge  sig ut längs vägarna.

Kram Till Er.

  • 162 visningar

Gillar

Kommentarer