Då Var Det Över...

Det går fort när man har roligt eller hur ;)? Nu är min semester över för denna sväng dags att jobba ett par veckor innan hon tar lite ledigt igen :). " Hemester " heter det väl denna sommar? Inga planer överhuvudtaget eller jo kanske får jag hoppas och väldigt snart längtar sååå mycket ♡. Så jag hoppas att det blir väldigt snart igen som hon tar sig en liten sväng ♡.

Hmm har dessutom för mig att jag vann en tävling för ett tag sedan som innehöll ett VÄLDIGT fint pris ;). Gör ju inget om priset ändrar sig, jag vann det var det viktigaste hahaha ;). Nu pratar vi INTE yatzyspel då ;) ni vet tävlingar som gäller starkt pannben det är liksom dom viktigaste tävlingarna och det vann liksom jag 👌🏼. Ni vet " man ska visa vart skåpet ska stå " direkt från början haha :)!!! Vissa tävlingar är MYCKET viktigare än andra helt enkelt ;) jag skriver i gåtor JAG vet och så får det väl vara :).

Denna kvinna fick ett par jobbiga dagar här i veckan, en jobbig migrän som kom från ingenstans. Mådde riktigt dåligt kvällen/natten till i tisdags samt under tisdagen. Då kände jag mig inte " stor " inte kul alls var det. Men hon överlevde även denna gång, tur va ;)? Så tvingad till lite mera vila blev hon vilket kanske inte är skadligt men tråkigt, haha. Så illa att hon tvingades till att ligga i soffan och se en film som var över 2h lång. Tittade på " Eurovision Song Contest The Story Of Fire Saga ", den var helt ok :) men när låten " Husavik - My Hometown " kom ja då började man fulgråta de lux vilken otroligt fin låt herregud ♡. När sist kikade jag på en hel film? Kommer knappt ihåg det ens, skulle klara mig hur lätt som helst utan tv MEN inte utan musik. Det skulle inte gå alls det.

Perfekt avslut på denna semester blir en kväll utomhus vid vattnet, äta gott umgås och prata. Väldigt uppskattat trevligt mysigt och välbehövligt ♡. Imorgon kommer mina älskade barn hit igen mammaveckan börjar ♡. På måndag dags för ett halvjobbigt läkarbesök MEN det tar vi då ♡. Sedan bara en massa jobb resten av den veckan, kul kul ;).

Kan även upplysa er som så snällt sagt åt mig att jag behöver gå och prata med någon om ALLT som jag har gått igenom. Idag tog jag tid för att boka det så nu är det fixat och klart. Ni vet ibland behöver vissa saker ta lite längre tid att mogna innan man gör något åt det ♡. Det kan samtidigt ha med att göra att jag lovade en viss person det oxå ♡. Det man lovar det håller man ♡. Även fast jag mår bra så tror jag att för att inte skuldbelägga sig själv i saker få stöd ventilera kunna släppa och gå vidare så behöver man få prata ♡. Jag vill ALLTID alla andra det bästa jämt det här är något som jag skulle ha gjort för längesen och nu är det dags ♡.

Kram Till Er.

  • 750 visningar

Gillar

Kommentarer