Då Stänger Jag Ner Sommaren Samt Semestern 2018...

För nu är den officiellt slut över förbi för detta år, usch så trist, vemodigt :(. Hur gick det nu då Anna med endast fyra veckors ledighet ? Ja ni det kändes kort minst sagt är mitt svar på den frågan. Inte van med så kort semester ;) nejdå det gick över förväntan faktiskt. När två veckor hade gått kände jag att " nej men nu kan man ju börja jobba ". Då hade jag två veckor kvar :) den känslan var lite märklig. Jag upplevde även att ha sen semester verkligen kändes SEN, det kändes lite ensamt på något vis.


Nu har ju jag en hel del semesterdagar kvar att plocka ut då jag inte hade någon semester alls förra året. Ni vet när man fyller 40 får man flera dagar med, det ni ;). Tänker att jag ibland kanske skulle ta semester när dom tuffaste veckorna pågår. Samtidigt så blir man lite snål ;) dom kan ju tänkas behöva någon annan gång till något viktigare tillfälle. Vem vet. En weekend till Tällberg i vinter skulle inte sitta helt fel ;).

Iår blir det inte heller någon utlandsresa för våran del tyvärr, så då sparar jag ju ännu mera dagar på det. Måste se till det positiva always :). MEN jag kommer att sakna en sådan resa den gör gott för själen ♡. Så hur var nu denna semester & sommar ? Blev jag nöjd ? Är jag utvilad ? Något jag gjort för lite av ? Har jag fyllt på med en massa nya minnen att plocka fram under dom ruggigaste månaderna ? Tankat D vitamin ? Badat ? Umgåtts med familj & vänner ? Fyllt på med MASSOR av kärlek av dess olika slag ♡ ?

Vi backar helt enkelt :), första semesterveckan direkt efter mitt sista arbetspass drog vi ju till Gotland :). Vilket blev en toppenvecka med massor av sol, bad, T A K I D A & jag fick äran att uppleva " bysebo två " vilket blev väldigt mysigt ♡. Kom hem lagom till " båtveckan " ;) som innebar dans i dagarna två, sena nätter, baddate med syster min & våra tjejer, shopping i stan, besök till akuten, bad vid rullsand med goa vänner ♡. Tredje veckan blev en blandning av kortisoninjektioner, tjejkväll med en massa prat bad i bubbelkopp, bad vid Hargshamn & Berkinge middag på Pong strosa runt vid slottet / botaniska. Premiärtur på löpbandet efter ett uppehåll men som inte blev så bra :(, shoppingtur till thuns', sleepover. Ja det har det varit hela sommarlovet sova hit & dit samt leka / hänga nästan varje dag :). Matcherna kom igång under denna vecka samt kiosktjänst ;), vi var till " bondens glasskalas " samt en liten tripp till Grisslehamn. Jag skickade in en intresseanmälan för ett jobb som jag känner skulle vara så rätt för mig ♡. Den fjärde & sista veckan som jag sa att jag skulle ta S E M E S T E R ;) ja hur blev det med det ?

Veckan började med att jag avstyrde ett besök till " trollsjön ", från ingenstans så blev jag TOTALT slut, helt dränerad på energi kändes det som. Ganska obehaglig känsla. Så jag satt ute precis hela dagen, halvslumrade, läste, grejade med bilder som jag tagit gick igenom min blogg, tränade, hämtade ett schema på jobbet, beställde lite matriell " lycka " ;). Var till min fysioterapeut tidigt i tisdagsmorse för ett återbesök, har som sagt bara fått köra rehabövningar nu igen trist :( men ja så är det. Åkte därifrån med spegelblanka ögon väldigt ont, tog mig en promenad bokade in mig på en SPA dag vid sjöstugan vilket blev fantastiskt skönt. Bara få andas & vara helt ensam ♡. Veckan bjöd på en ny mobiltelefon Samsung S9 ursnygg såklart :), ett besök till IKEA för lite nya inköp ;). Torsdagen var en låg dag, ont ledsen överlag ja sådär som det bara kan bli ibland, tur att det händer väldigt sällan ♡. På kvällen åkte vi upp till svärföräldrarna som hade besök från Australien :), tjejerna passade på att bada & jag fick inviga nya kameran på nya mobilen :). Mycket att lära sig, puh. Var upp på gymmet igårkväll körde ett annat program för att testa smärtorna. Det blev cykel 6 km först ( hade gått min runda på morgonen ), sedan ett arm & magpass jag har ju ändå friska armar & en mage ;). Helgen är här, DM match för Isabelle tidigt imorse i Norrtälje dom vann alltihopa hela DM tog dom hem så himla kul :). 65 - års galej för bonuspappa blir det ikväll, god mat dryck trevligt sällskap. Imorgon blir det konfirmation för barnens kusin Liam i Rasbo, så ja den sista veckan gick snabbt den med :). På måndag har jag tre barn som studsar upp av lycka & själv så börjar jag med ledig dag ;).

Då vädret levererade de lux så ja jag har verkligen tankat på med D vitamin, jag har oxå badat massor för att heta Anna. Ja jag har umgåtts med familjen ja med dom som har velat & tagit sig tid ;). Även med vänner men inte med vissa, säger inget mera om det ;). Jag har läst tok för lite, sett minimalt på tv & druckit alldeles för lite bubblor ;). Men har istället druckit massor av smoothies :). Jag har tränat & kämpat på med min rehab men behöver hitta rätt balans, sovit lite sisådär beroende mest på vädret samt smärtor. Så utvilad ? Njaa. Kärlek ? Hmm beror på hur man ser på det ;) ? Har massor med nya minnen ♡ MEN jag kommer likt förbannat att avsky & gräva ner mig Oktober till Mars ;) så är det bara.

Då jag verkligen tog till vara på sommaren innan semestern så känns den otroligt fin toppen super ♡. Det blev parksnäckan med lilldonnan vi var på Samir & Viktor, middag på en filt i stadsparken, bad & sol vid Hargshamn, Gräsö, jag var på " Soul Train ", middag på klipporna i Öregrund en glass med Öregrundsmåndag i bakgrunden, fantastiska solnedgångar, fotograferat MASSOR, var till gasklockorna för att titta på Stiftelsen, 40 - års fest, övernattningar, kalas, jubileumskonsert på Krutudden, ordnade ett väldigt bra strandparty för Isabelle som blev otroligt lyckat & uppskattat ♡, var till Tallparksbadet med en hög barn & ungdomar avslutade med glass i Öregrund & en vattensnok ;), fotbollscup Isabelles lag kom liksom tvåa i Storsjöcupen ♡, grillkvällar medans man fick grilla, kubb, jag hann med att få 15 nålstick i ryggen, kvällsdopp, spontankvällar med vänner, middag med mamma & " bonuspappa ".

Mitt motto för denna sommar var TA TILL VARA PÅ HELA SOMMAREN inte bara under semestern. Tycker jag har lyckats ganska så bra med det ♡. Så jag kan med handen på hjärtat säga att denna sommar har varit fantastisk ♡. MEN det har oxå varit en jobbig sommar känslomässigt med, vi har varit uppdelade, varit på varsina håll. Som jag nämnt tidigare så har jag haft jobbigt med att inte just nu få vara den viktigaste personen i mångas liv ♡. Mitt & vårat liv har ändrat fas & riktning, jag försöker som att hitta en balans till det ♡ det är inte jättelätt kan jag säga.

Så med det vill jag stänga ner denna fantastiska underbara helt magiska sommar 2018. Tack för all värme sol bad skratt brunbränd hy träningspass under bar himmel alla kvällsdopp & nya fina minnen ♡. Den har varit helt fabulouse, som jag kommer att sakna den ♡. Nu är det bara torgfesten, dammen runt & en kräftskiva kvar sedan är det verkligen slut över förbi för detta år. Lite sorgligt med tycker jag ♡.

Kram Till Er.

  • 160 visningar

Gillar

Kommentarer