Då Sparkar Vi Igång Sommarens...

Fester Partaj konserter & utgångar :) för min egen del så tycker jag att det är mysigt trevligt med lite sådant under sommaren. Det höjer på något vis den här sommarkänslan :), nu är ju verkligen inte jag någon festprisse eller ja allt är relativt. Men ja ca 4 - 5 ggr på ett år brukar jag gå ut för att faktiskt dansa, det är bland det roligaste jag vet :). Ja hur själva dansandet i år blir & kommer att gå till vet jag inte riktigt ? Jag vet inte heller hur & om min kropp kommer att fixa det...det känns som om det troligtvis kommer att bli i liggande position ett par dagar efteråt när jag nu har gjort något sådant. Värt det ? Ja kanske just för den stunden, att få vara Anna umgås skratta prata ha roligt :). Få " glömma " hur ens liv är för tillfället, jag får väl ha ont tillsammans med vänner & familj för en kväll. Sedan ta smällen som blir efteråt helt enkelt. Men även om det vore som vanligt så är det väldigt roligt att få gå ut med sin tjejkompisar för att få dansa, vara lite " wild and crazy " ;).

Men jag har ju redan tjuvstartat för jag har hunnit haft min egen 40 - årsfest som blev väldigt lyckad ♡, jag har dessutom redan varit på en konsert under sommaren :). Så lite " feeling " har jag redan fått ;). Bubblor med en vän eller bara att få umgås med vänner på olika sett det tillhör " må bra kontot " lika som att gå på konsert. Men rena utgångar som att " gå ut " ja det snittar jag som sagt 4 - 5 ggr / år. Det brukar vara stående saker som två gånger under " båtveckan ", " torgfesten ", en gång kring jul & ja sedan har jag lagt till en " extra " om det skulle bli något hastigt vilket det sällan brukar bli. Ojojoj hur jag springer ute & har mig ;) som sagt mera än vissa andra mycket mindre än vissa andra. Det beror väl som sagt på vad man tycker om & har ett behov av, det ser troligtvis otroligt olika ut för oss människor.

Ikväll vankas det iallafall 40 - årsfest för en av mina äldsta vänner, 26 år har vi varit vänner & det är faktiskt en kille tro det eller ej ;). Ikväll är det Ronnys tur att få stå i centrum :) hemmafest tillsammans med bara vuxna inga barn får vara med ;), så våra barn får umgås med farmor & farfar under tiden. Att skriva ner en 26 - årig vänskap i ett kort var inte så lätt men det gick, våran vänskap började i 7 : an. Men att jag blev som en extra mamma var kanske inte Ronnys plan från början ;) hahaha. Vi har iallafall följts åt sedan dess, jag har bråkat gått emellan & hjälpt honom, han har stöttat hjälpt & funnits där för mig. Han kan tyckas vara en uppkäftig typ ;) älskar att slänga käft men om man lär känna honom så finns det en mjuk nallebjörn långt därinne ♡. Han fixade ju tom ihop mig med Andreas ;) jag var så nere ledsen & trodde att INGEN ville ha mig, vem ville ha mig ? Ja Andreas tyckte väl så synd om mig så han offrade sig, hahaha ;) nej skämt åsido.

Men två dagar på raken ojoj ;), igår bubblade jag ihop med Marie vilket var väldigt trevligt timmarna bara rann iväg, man uppskattar det där lite spontana. Det behöver INTE vara så märkvärdigt grejen är att man bara kan ses en stund ♡. Fylla på " må bra kontot ", umgås med en vuxen, prata skvallra & ventilera, så välbehövligt. Mer av det åt folket :).

Men som sagt ikväll svidar vi om till en 40 - årsfest vi får väl se imorgon hur vi tyckte att det var ;) spännande som sagt att få träffa vänner till Ronny. Vi har nämligen inte samma vänner alls, sedan se honom från den sidan ska bli kul :). På senare år så innebär fest för mig att man inte behöver dricka särskilt mycket, det är liksom INTE det som är grejen för mig jag kan gå ut ändå utan att dricka. Nemas problemas. Utan det är snarare mysigt att bara ses ändå ♡.

Sist jag var lite för överförfriskad ;) var för 13 år sedan efter den gången så fick det faktiskt räcka. Jag hatar att tappa kontrollen, avskyr när det snurrar & tycker det är fruktansvärt att kräkas. Samtidigt så har jag otroligt svårt för människor som är för fulla & beter sig illa, det är bland det värsta jag vet !!! Lite lätt berusad glad trevlig rolig gör mig ingenting :). Just nu när jag äter så mycket tabletter så blir det ja typ två glas bubbel, men det är över lag verkligen inte ofta alls längre. Jag finner liksom inte tjusningen med att bara dricka för att man ska, folk gör som dom vill även i den här frågan med :). Men ja jag tycker kanske att man försöker hitta tillfällen till att dricka väldigt ofta, man ska fira hit & man ska fira dit. Jag kan säga att på våra utlandsresor när vi har " all inclusive " har jag max druckit två glas vin på en hel vecka. Hahaha japp jag nyttjar ju inte direkt det " kontot " men visst glasskontot blir desto större ;). Jag älskar choklad vissa älskar ett glas rött vi är alla olika varandra :).

Nej nu blir det firande av en 40 - åring så det smäller bara att sätta fart, tänk att jag & Andreas ska få sitta en hel kväll. Äta prata umgås skratta utan att bli avbrutna hundra gånger om, det är lyx kan jag säga ♡.

Kram Till Er.


  • 342 visningar

Gillar

Kommentarer