Då Har Hon Lämnat Oss...

Gokväll mår ni bra ♡ ? Här är det sådär vill inte gnälla allt för mycket samtidigt som man vill få ur sig det. Det känns inget vidare i munnen måste ta smärtstillande vilket jag slapp igår :( så länge fyllningen har suttit där så känns det bra. Det är sådan skillnad mot nu när den är borta, det dunkar ilar pulserar. Det är en väldigt konstig känsla jättesvårt att beskriva...vill bara att det ska bli bra ♡.

Vaknade till klarblå himmel & sol gick upp tog antibiotika sedan på med träningskläderna gick ut. Helt plötsligt moln blåst & grått jag fryser hela tiden. Snälla ge mig lite sol & värme 🌞 så kanske humöret blir bättre. Jag verkligen avskyr en sommar med halvdant väder, det värsta som finns.

Idag som sagt blev vi bjudna på middag hos min kompis Ronny & hans familj, vi har känt varandra i 25 år det ni :). Jag tog som sagt hand om honom i våra unga år, han var lite " stökig " ;) & behövde ha någon som rev i lite. När jag blev dumpad efter 10 år vem tror ni kom direkt till mig för att finnas där ? Jo Ronny, vem ställde upp & skjutsade mig till jobbet samt hämtade mig när det blev busstrejk & jag inte tog mig till jobbet ? Jo han eller när det har varit andra saker i ens liv så vet man att han finns där. Att ha en killkompis är verkligen toppen :). Kan tyckas att han är en uppkäftig typ ;) men innerst inne är det inte så.

God mat ( tog med mig egen mat ;) ) trevligt sällskap timmarna susar förbi när man har mycket att prata om :). Barnen lekte medans vi tjattrade vidare :).

Men nu är det ju som så att Isabelle har lämnat oss, åtta nätter ska denna unge vara borta. Vi har aldrig aldrig varit ifrån varandra så länge, hon har aldrig varit borta så länge från oss. Det är delade känslor, då hon & jag har haft det " tufft " med varandra under en längre tid så kanske det är bra att vi får ett litet andrum. Hon är verkligen pappas flicka enda ut i fingerspetsarna så Andreas tycker nog att detta är väldigt jobbigt. Jag hoppas för hennes skull att det kommer att gå bra att hon får roligt uppskattar det hon har & längtar lite efter oss ;). Men som sagt åtta nätter är åtta nätter, men förstå hon ska till Öland till " Böda " :) & härhemma går liksom vi & inte ska göra något. Lite orättvist ja det tycker jag nog allt ;).

Hämtade en släpkärra på vägen hem ute hos " bonuspappa " nu ska det rensas i källaren är tanken. Stannade till hos syster & Stefan en stund & babblade lite innan vi åkte hem.

Får se hur natten blir för våran lilldonna hon vaknade nämligen med krupp imorse, man hör att hon är lite besvärad av sin astma :(.

Soffan & ta det lugnt ett par timmar innan det är dags för lite antibiotika igen...suck måtte det vända snart.

Kram Till Er.


  • 294 visningar

Gillar

Kommentarer