Bytit VC & Festplanering...

Hej på er, dagarna rullar på det är ju redan torsdag imorgon, dags för min röntgen ja jag hoppas som sagt att det är en " bra " röntgen. Kommer fråga dom direkt imorgon när jag kommer dit vad man kan se på den. Idag har jag lite mera ont än vad jag brukar ha, var på yoga igår som sagt är rädd för att det kanske inte var så bra :(. Sådan " lätt " träning, kunde aldrig tro att jag skulle få ont av det eller så är det en sämre dag helt enkelt, svårt att veta. Ändå blev jag informerad innan passet att vissa övningar kanske inte var så bra för mig, jag skulle prova mig fram...hmm...

Jag blir så himla arg på det här, det känns som om jag ska gå & " vänta in " något som gör ont & är tokigt i min kropp. Det ska gå över av sig själv ja men när då ? Vi är inne på v. 13 nu det har fortfarande inte gått över. Även fast det kommer dagar som känns bättre så behöver jag bara göra en felvridning lyfta något tungt anstränga mig lite för mycket så gör det ont :(. Jag vill ha ett svar, en handlingsplan på hur jag ska göra, gå vidare, träning, smärtstillande & ja jobbet mitt hur ska det gå :( ?

Så idag när jag var ute på min promenad bestämde jag mig för att byta VC, så nu har jag listat om mig. Jag får väl sitta & åka fem mil, vad ska jag göra ? Det går inte att ha det som det just nu är på våran VC, det är ju faktiskt helt galet :(. Frågan är om jag nästa vecka måste försöka få en tid, det beror ju på min röntgen samt smärtorna. Eller en tid måste jag få, jag vill ju veta hur jag ska gå vidare så att säga, ledsamt & tröttsamt värre är vad det är 👎.

Satt en stund med min festplanering :) jag tycker att det egentligen är det roligaste med en fest haha. Men lite trixit hur man ska bjuda folk, jag bjuder ju hellre någon för mycket än att någon ska känna att varför bjöd hon inte oss ? Samtidigt som man måste ha en gräns, har räknat kollat upp priser på lokalen musik samt mat, ja pengar blir det kan jag säga puh 😅. Inte billigt att anordna en fest, så jag förstår ju nu att Gotland går bort :(. Det blir så gott som " samma " pengar, en vecka på Gotland är lika som en 40 - årsfest herregud ;). Har designat mina egna inbjudningskort tänkte först lägga en bild på mig & " Takida Robban " men kom på att han dyker ju upp på festen så då behövdes ju inte det ;). Jag som vill vara ute i god tid planera boka kolla tycker att läget är än så länge är under kontroll haha :).

Ja annars så har lilldonnan haft vinterdag i skolan hon valde skridskor :) en liten matsäck med fick hon oxå. " E " följde med oss hem idag med, tjejerna är lite småbusiga ;). Isabelle & " E " kom till oss en stund, fikade sedan ska dom åka hem till " E " så ikväll måste jag jag ge mig ut i skogen & hämta hem henne. Men det får väl gå det med, dom har iallafall roligt tillsammans :).

Har pratat med både mamma & pappa min dagen till ära, vilket inte händer så ofta ;) då pappa min har haft diskbråck som ung så känner han igen mycket i det jag berättar om mina smärtor. MEN det behöver ju inte vara så, det kan ju vara något helt annat som en muskelbristning. Vad vet jag...

Nej over and out ♡.

Kram Till Er.

  • 302 visningar

Gillar

Kommentarer