Brukar Ni Göra Något Ihop ?

​Med era kollegor ? Brukar eran chef vara med ? Om ni gör något utanför jobbet vad gör ni då ? Hur ofta gör ni det ? Om ni har ett jobb där det kräver personal jämt hur löser ni det om ni vill hitta på något ? Tycker ni att det är viktigt att ses utanför jobbet ?

Lördagmorgon dags för mig att bege sig mot jobbet ett 7 - 13.30 pass står på agendan. Men idag vankas det även en utgång med några av mina kollegor :). Dags för lite fest förstår ni ; ) vi ska fira en 60 åring samt en 40 åring. Det blir först lite förfest sedan middag för att avsluta kvällen med " Barbados " det ni ;).

Vi gör inte mycket alls tillsammans utanför jobbet, utan det är mest när någon har fyllt jämnt som vi hittar på något. Ett år var vi på " Ladies Night " det var riktigt roligt :) men annars så blir det inte så mycket.

För det första så kräver vårat jobb personal dygnet runt så hur tar man ledigt då ? Vissa gånger måste vi ta semester vi får inte bara ledigt " ändå ". Då får man som sagt överväga om man " vill " det. 

Vissa arbetsplatser hittar på jättemycket tillsammans det kan vara allt från " AW ", middagar, resor, man tränar & tävlar tillsammans. Jag vet inte om jag skulle vilja ha det så faktiskt :) det är kul att ses ibland vid sidan av jobbet men det är inget måste för min del. Men självklart för att fira dom som fyllt jämna år :) det kan ju vara trevligt. 

Får se imorgon hur roligt det var ;) nu mot jobbet !!!

Kram Till Er. 

  • 196 visningar

Gillar

Kommentarer