Besök Till Akademiska Sjukhuset...

Inte många inlägg här inte just nu men så är det...att blotta sig kan vara nog så jobbigt mellan varven men ännu tuffare när det är lite " off ". Som jag sagt måånga gånger dom som undrar hur det är hör av sig ändå. Man kan liksom inte ta ALLT via bloggen, haha, dom som inte bryr sig bryr sig inte, enkel ekvation liksom, no hard feelings :).


Det är ju min förlust att inte spotta ur mig inlägg för jag hamnar låångt ner på topplistan om inte annat ;). Men sedan jag böt bloggportal så var det inte det jag var ute efter, för som sagt på min förra blogg låg jag som den mest lästa bloggen i flera år :). Vilket var väldigt roligt. Det ledde ju även till lite roliga uppdrag ;). Har blivit kontaktad från sidor som vill att jag gör reklam / samarbeten samt skriver om särskilda " ämnen ". Men känner att det är inte riktigt det som jag vill göra, då blir min blogg styrd av det, den blir inte så personlig längre. Men visst skulle jag tjäna MASSOR så absolut värt att tänka på :).

Så vad händer här då ? Haha ja ni säg det bloggtorka de lux iallafall. Nej jag har inte direkt någon " bra feeling " för att blogga vissa dagar. Då är det bättre att vara tyst har jag lärt mig av mina misstag, jag blir lätt dömd ;). Men idag så har jag & Andreas umgåtts, mysigt värre tänker ni ;) ? Sist vi hade en date var på min 40 - årsdag ♡ ja den 24 / 5 för att vara exakt. Idag har vi haft en date på akademiska sjukhuset hos fysioterapeuten japp så roligt var det. Ni vet våra senaste dater har varit i olika sjukhusmiljöer, där umgås vi som bäst 🙈. Ni vet halvnaket, sjukhusklädd, operation, blod, kräkfest i hissen, sätta kateter dra kateter, biverkningarna med mediciner i kroppen samt utan dom, visa rumpan vid omläggning, tårar hulkningar smärtor. Visst låter det underbart ;) ?Haha fyyy 17 tur att man inte har varit i lag med varandra bara ett par veckor, då skulle det nog vara som bäddat för att dra ;). Men det blev ingen riktig sjukhusdate för han droppade mig vid sjukhuset & drog. Han har väl fått nog eller så hade han något annat i görningen vad vet jag ;).

Vi passade iallafall på att göra lite annat när vi ändå var i Uppsala. Så nu kan vi bocka av julklapparna ✔. Andreas skulle ha varit på julbord med sitt jobb men nu blev det inte så av olika anledningar. Jag har mitt julbord nästa vecka med jobbet på " Forsmarks Wärdshus " under temat " så ska det låta ". Haha spännande :), om inte annat väldigt trevligt att få komma ut lite. Nej att vara sjukskriven innebär verkligen INTE en lång skön härlig semester, långt därifrån kan jag säga. Om inte annat så kommer jag att behöva ha en härlig njutningsfull semester där jag kan göra ALLT utan att ha ont !!!

Men till dagens besök, hade inte en superbra känsla i kroppen då jag känner som sagt att något är fel :(. Samtidigt som detta besök inte kunde komma lägligare heller, få ett utlåtande samt någon sorts input till vad det kan vara. Jag är ju väldigt orolig för att operationen inte har lyckats utan tankar som " har den misslyckats " kommer :( ?. Som läget är nu så känner jag än så länge inte av smärtorna i ländryggen så mycket vilket är helt fantastiskt ♡. Utstrålningen i benet har jag inte heller kvar vilket är så skönt :) men det strålar fortfarande ner i vänstra skinkan.

Men sedan har vi min vänstra vad som gör så himla ont. Bortdomnad i vänster fot / tår som " somnar " hela tiden, så himla jobbigt. Detta hade jag INTE innan operationen därav att jag är lite fundersam eller förlåt mycket fundersam. Är mycket sämre i foten än vad jag någonsin har varit, det känns inte roligt :(, har ångest inför jobbet, träningen & mina promenader för tillfället, jag går verkligen så dåligt & sakta igen. Det är klart att det drar ner en människa, jag skulle ju vara fit for fight nu trodde jag. Men nej knappast...det far ju otroligt många tankar i huvudet för tillfället. Samtidigt som det kan vara så " enkelt " att det tar tid, jag har gått igenom en operation det kanske ska vara såhär ? Det kanske tar månader innan allt i kroppen kopplas ihop igen vad vet jag. Men visst är det jobbigt när ens kropp inte är samarbetsvillig & fortfarande inte fungerar, när det har gått över ett år nu liksom. Det är väldigt frustrerande det tar på kan jag säga :(.

Fick iallafall träffa fysioterapeuten vi pratade diskuterade hon kollade hur jag rörde mig samt gjorde vissa övningar. Gick igenom kroppen min undersökte, ja min vänstra sida är mycket sämre & svagare. Vad det beror på kan vara allt möjligt, kroppen har inte återhämtat sig det tar tid, operationen misslyckades eller nya symptom. Då jag fick gå över ett år med ett stort diskbråck lika länge kan det ta att komma tillbaka igen. Fick lite mera övningar, sedan ska jag boka en tid till min läkare för att diskutera jobb, sjukskrivning, smärtstillande, plocka stygn som inte ha lossnat samt uppföljning hos en fysioterapeut. Är jag inte bättre till efter jul så tyckte hon att jag skulle få träffa kirurgerna som opererade mig. Samt så var jag svullen runt operationssåret & jag var nog lite snål på mediciner, jag behövde nog stå på lite mera piller 🙈. Japp så var det med det...

Annars så har veckan än så länge bjudits på promenader, rehabträning ger mig inte :), fara runt & leta en Luciakrona då våran gamla måste ha fått fötter 🙈, storstäd av skafferiet, bakning av dess olika slag, lite som terapi för min del för jag äter det inte direkt :), både mamma & pappa har ringt för att prata = kolla av läget, tandläkarbesök för lilldonnan vilket gick toppen ♡, måla om sonens rum vilket inte jag gör bör tilläggas ;), slukar serien " Parenthood " herregud vilken fantastisk serie ♡. Den har ALLT jag skrattar, sitter med " det där " leendet' på läpparna, gråter, fulgråter / hulkar, pinsamma situationer 😅, minnen / tankar kommer, jag riktigt myser kan jag säga ♡ man känner så väl igen sig i vissa saker. Det är nog en av dom bästa " feelgood serier " jag har sett, men endast en serie för mig kan jag säga ;). Sex säsonger är inne på säsong fem, vill inte att den ska ta slut.

Blev rosenrasande här på eftermiddagen William ringer från skolan & berättar att någon har snott hans skor !!! Alltså helt allvarligt blir så jäkla förbannad, det är - 5 ° ute någon har helt seriöst tagit skorna för honom. Vad finns det för folk ? Tur säger jag bara att vi hunnit hem från sjukhuset när han ringde. Vad hade han annars fått göra ? Gå hem utan skor ?!!!

Annars fokus återhämtning andas, försöker att slå bort mycket annat just nu, det blir som det blir ♡. Slog även till på en biljett till juldagens disco som är här på orten, har velat fram & tillbaka men äh nu kan jag liksom inte banga ur. Man vet ju aldrig när nästa tillfälle ges liksom, bäst att passa på :). Nu blir det till att ligga i hårdträning så man orkar hålla igång hela dagen & halva natten ;). Perfekt avslutning på detta tuffa år känner jag, kanske precis vad jag behöver ♡.

Kram Till Er.


  • 474 visningar

Gillar

Kommentarer