Bästa Presenten ♡...

Veckans bästa dag enligt mina barn ♡ ni vet tacofredag & allt ;). Idag blev jag tvungen att koppla på mig den vidriga illaluktande TENS apparaten det gick inte att vara utan. Ni förstår igårkväll stod jag på ett garagegolv i 2 timmar, jag löft ingenting det skötte Marie & föräldrarna om, utan jag stod stilla, det gav ett resultat på en kraschad rygg :(. Jag har så fruktansvärt ont, det strålar ner i benen så fy, blir tokig på det här orkar inte med att ha det såhär längre :( kan det inte bara försvinna, snälla. Har inte gått bra alls med träningen, promenaden var knappt så jag tog mig runt imorse, man blir så otroligt trött & slut i kroppen, lite less i ögat är jag denna dag ja jag erkänner just idag är jag INTE stark.

Jag & Marie tog oss en tur till grannorten för att handla sådana där " bra " saker ni vet ;) ja som går åt & som är bra att ha hemma. Jag hittade iallafall servetter till festen min bla, haha :).

Fick världens bästa 40 - Årspresent av maken idag, en resa till ett av mina favoritställen, jag blev förälskad i detta ställe på en gång när vi var där. Så vackert så varmt, underbart hotell, suverän mat & all inclusive ;) bra läkare, bra shopping, kort flygresa, himmelskt hav ♡. Då jag inte är som många andra som reser, USA, Maldiverna, Dominikanska republiken, Thailand, Mexiko ja ni vet sådana exklusiva ställen som folk vill till ;) så blev jag ÖVERLYCKLIG att resan min blir & går till...Cypern det är verkligen ett av mina bästa ställen älskar det ♡. Så i Oktober kliver vi åter in på hotell " Sandy Bay Beach " dyrt visst men så fantastiskt ♡♡♡♡. Längtar som bara den :).

Jag har under ett par veckor funderat över när man blir kallad för att ta cellprov, för visst ska man bli det automatiskt ? Ju mera jag tänker på det, försöker komma ihåg när jag gjorde det, men nej jag kommer inte ihåg. Det känns otroligt längesedan, får en sorts panik inom mig, tänk om dom har glömt bort mig, tänk om det skulle vara något...idag på Facebook kom det upp " 2011 tog jag cellprov ". Men nej det får inte vara sant, är det verkligen så, har dom glömt bort mig ? Nu har jag verkligen PANIK kan jag säga, vet ni hur många år det är ?!!! Skulle precis ta fram numret & ringa telefontiden är slut för idag...jag verkligen ber att det inte är något fel...

Kram Till Er.

  • 254 visningar

Gillar

Kommentarer