Att Tvingas Kliva Upp 02.30...

Är verkligen tortyr särskilt pga världens magkrampor & kallsvettig :( nu var det längesen sist men inatt var det iallafall dags. Att försöka somna om efter anfallet var ju inte det lättaste heller, låg & bläddrade på mobilen en stund. Somnade om & vaknade efter klockan 9 så det var ju skönt.

Magen känns lite sisådär så frågan är om det är ett skov på gång igen :( suck...är verkligen så less på allt som har med magar att göra !!! Tänk så enkelt det vore om man aldrig hade problem av olika magbesvär :(.

Fick med mig maken på morgonpromenaden vilket inte hör till vanligheterna ;) ni vet skoskav ont i knät m.m jag sa att han fick följa med om han lät bli att gnälla. När vi nästan var hemma då började han så han höll det inte riktigt ;).

Vet egentligen inte vad vi har sysslat med idag, ingenting känns det som, Andreas var ut & klippte gräset, två barn har lekt en stund jag har mest irrat runt. Kanske för att det vankades fotboll på em. samt middag hos svärföräldrarna. Då blev dagen som upphackad på något vis.

Var upp & kikade på Isabelles match, William fick åka själv idag, matchen slutade 0 - 0 för Isabelle & William vann sin match med 5 - 3 :). Galet spännande för på lördag spelar grabbarna den sista & avgörande matchen, vinner dom den ja då vinner dom hela sin serie, kul :). Ja tyvärr så missar självklart en annan den matchen så trist :(.

Har varit hos svärföräldrarna på middag, så himla lyxigt att få sätta sig vid ett dukat bord. Men då min mage som sagt inte är bra så vågade jag inte riktigt äta så mycket eller av allt. Svägerskan med familj var oxå där så vi hade mycket att ta igen :).

Söndagkväll helgen är förbi likaså mina fyra lediga dagar :( usch så fort det gick. Men vi hann med ett besök till VC ett besök till akademiska sjukhuset jag hann med en bio / middagsdate vi har hunnit med trädgården bestämt & beställt tema till lilldonnans kalas vi har varit på fotboll samt middag hos svärföräldrarna :). På det stora hela en bra helg ♡.

Kram Till Er.

  • 322 visningar

Gillar

Kommentarer