Att Ta Steget Rätt Ut...

Det kan vara väldigt läskigt, väldigt främmande, väldigt obekämt, väldigt osäkert eller väldigt underbart ;). Det vet man inte förens man har provat & provar man inte så kan man inget heller säga eller veta :).

Jag har verkligen slängt mig rätt ut, vet inte om jag kommer att ta mig vatten över huvudet men jag måste iallafall göra ett försök. En första kontakt, få lite tips / råd någon att bolla lite tankar / funderingar med.

Nästa vecka ska jag träffa en studie & yrkesvägledare, jag har beställt mitt betyg från 9:an. Avgångsbetyget från gymnasiet har jag koll på. Jag har även skickat en liten " påminnelse " om ett jobb som jag gärna skulle vilja ha :). Vill inte vara för på heller, utan smidig på ett bra sätt ni vet ;).

Jag tänker som så att låt oss säga att detta diskbråck gör så att jag blir hemma ett tag. Jag vet att det jobb jag har just nu inte är optimalt med dom problem som jag har. Det kommer troligtvis i det långa loppet inte att fungera. Vem kan ändra & påverka den situationen? Jo bara jag ingen annan, för så är det. Visst kan vissa ha turen att bli tillfrågad om något annat men tyvärr så verkar jag inte tillhöra dom än så länge ;).

Om jag nu blir hemma då kanske jag skulle ta & lägga den tiden på att plugga distans. Ja om jag kan fokusera & gå in för det även fast jag kämpar med mycket " annat ". Annars så är det ju egentligen ett ypperligt tillfälle. Sedan kan ju kruxet vara att komma på vad man vill göra när man blir stor ;). Men det är väl aldrig försent eller hur :) ? Sedan måste jag få in i mitt huvud att det inte är som när jag gick i skolan, kanske på både gott & ont vad vet jag. Jag har en sorts skräck inom mig från grundskolan, men herregud kvinna du är mera mogen, erfaren, tuffare. Klart man fixar detta ;), jag har om inte annat smarta barn dom får väl hjälpa mig om det skulle vara så :). Något ska väl dom oxå få hjälpa till med eller hur ;) ?

Jag skulle kunna tänka mig allt från att föreläsa ja om vaddå tänker ni ? Ja jag brinner för våra barn, mobbing, barn med sorg, våra rättigheter, men även om att ha ont hur mår man av det, hur mår våran kropp under än längre tid, träning, hur tar man sig tillbaka osv osv. Jag ÄLSKAR att fotografera MEN man måste vara liite realistisk oxå, vilken nivå vill du lägga dig på ? Man kan fortsätta fotografera som en avslappnande hobby men vill man tjäna pengar på det ? Ja då får man lägga ribban lite högre :). Eller vad tror NI att jag skulle passa som :) ? Ge mig lite förslag :).

Jag är inte helt främmande för att sadla om helt heller, utan jag måste vara väldigt öppen nu. Titta väldigt brett, vad skulle min kropp kunna tänkas klara av ? Som min älskade son sa till mig " mamma det är inte försent man lever bara en gång, chansa följa dina drömmar " ♡. Han är så himla förståndig blir alldeles varm i hjärtat, tänk att han är mitt barn ♡.

Ibland önskar jag att man hade någon sorts superkraft, någon släng av något där drivkraften driver en till att bli väldigt kreativ. Man ser inga hinder utan bara kör på MEN med ett förstånd. Man vill ju inte sätta sig i skiten så att säga ;). Men tänk att bara kunna slänga lite färg på en tavla & det blir rena rama Picasso, man blir en författare för att man älskar att skriva hitta på, en föreläsare som får så många bokningar så hjälp. En som bara kommer på något som slår igenom som bara den. Eller varför inte vara med på tv " välkommen till mitt kaos " ;) hahahaha, nej tycker inte om att synas så det går bort. Receptionist av något slag, operatör ;) öppna ett äkta kaffe café med världens godaste bakverk & kaffesorter, mums.

Ja ni hör ju hur mycket som snurrar i mitt huvud, tur att jag har en tid nästa vecka som sagt för att kanske komma på " vad vill eller kan Anna tänkas göra " ? Men ni sluta aldrig att drömma ni heller ♡.

Mot helgen, här blev det ett gympass i lagom ordning men tyvärr så får jag svårare & svårare att utföra övningar. Idag när jag låg på en bänk & körde armar höll jag knappt på att ta mig upp. Smärtorna var så ihållande så fy :( MEN jag kan ju stå upp & köra armar vilken tur va ;). Match ikväll för Isabelle & undrar ni över hennes skola så har det varit lugnt. För dom som utför sakerna mot henne har inte varit där på hela veckan. Det som skulle framföras till kuratorn som Isabelle skulle få hjälp med att " bygga upp " har inte framförts. Så det blev inget av det, avstämningen som skulle göras idag med om hur veckan varit blev inte heller av. Nej för det hade oxå " glömts " bort att föra det vidare. Nej jag är INTE förvånad tyvärr, bara fruktansvärt besviken !!! Åter igen hur långt ska man behöva gå ? Jo jävligt långt !!! Magkatarr de lux har en annan, inte så konstigt kanske 🤮.

Kram Till Er.

  • 270 visningar

Gillar

Kommentarer