Att Ta Steget & Kliva Ur Sin " Comfort Zone "...

Vad händer ? Tänk att man ska behöva bli en mogen kvinna för att inse vissa saker ;) the magic number ni vet 😜.

Det har varit några omtumlande dagar för mig, många känslor många tankar, livet ni vet det berömde livet. Som från ingenstans kan slå undan benen TOTALT :(.

Själv fick jag ett besked angående min semester i sommar som gjorde att jag blev väldigt besviken samt ledsen. Luften gick som ur mig kan man väl säga, tycker jag att något är fel orättvist så ja då säger jag det. Nu är inte jag den som är den utan jag har framfört det högt & tydligt hur jag känner !!! Rakt ärligt pang det är min melodi det ;), men nej jag är inte nöjd. Jag var som sagt sjukskriven förra året INTE ledig, just saying...

Vet ni om en stund ska jag lämna min sk " comfort zone " & vet ni vad jag ska göra ? För första gången i mitt liv så ska jag testa på gymmet, haha jo det är sant jag ljuger inte. Det känns så " inte jag " 🙈 kl.16 är det dags för då tänker som jag att det INTE är så mycket folk där, hahaha 😂. Jag kan liksom skämma ut mig utan att göra bort mig TOTALT, vill verkligen inte hänga med dom där bitiga människorna ibörjan hahaha. Dömer verkligen INGA människor 😜. Jaja vi får se :) provar man inte så kan man inget säga ;).

Kram Till Er.

  • 700 visningar

Gillar

Kommentarer