Att Inte Ständigt Vara Närvarande...

Fredagkväll ensamen i huset sedan igår, väldigt trött av olika anledningar, kommer knappt ihåg sist jag sov en hel natt ? Varit i en lägenhet till och från i en veckas tid. Försökt att inte ständigt vara närvarande. Vilket har gått upp och ner...att tvingas sätta på sig ett " skydd " för att inte bryta ihop eller gå under :(...


Igårkväll kom jag på att jag inte ätit ordentligt sedan isöndags. Jag har typ slevat i mig filmjölk på stående fot. Jag tappar som sagt aptiten väldigt snabbt och glömmer att äta när livet prövas ♡. Försökte äta igårkväll men det gick sådär, fick knappt i mig en smörgås med räkor på. Då älskar jag skaldjur och fisk. Mamma ville att jag skulle komma ut till dom, äta och sova kvar. Vilket var så himla snällt ♡ men jag är så himla slut, det känns som om jag just nu lever på sparlåga. Så jag sa faktiskt ifrån och blev ordinerad vila äta sova, hmm vilket har gått sådär. Inte alls med andra ord...har tom sovit en timme på em när hände det sist? Typ aldrig.

Var på lägenhetsvisning i onsdagskväll och det var verkligen en " Anna lägenhet " ♡. Buden haglar in men inget hann bli klart för min del, förjäkligt. Blev så himla ledsen :(. Känner sådan enorm press och stress för boendet så fy. Vrider och vänder mig nätterna igenom. När allt bara strular hela tiden. Banken värderade huset för högt vilket jag förstod, så nu ska dom skicka ut en värderingsman. Vilket blir den 5/8, hon på banken har gått på semester och allt stannar av. SUCK :(. Vilket innebär att jag är fast kvar i huset. Hon på banken skämtade om att jag kanske kunde bo ute i ett garage? Ja förlåt mig men tillfället för sådana skämt kanske inte var på sin plats i det läget.

Försöker andas mellan varven och bara vara vilket är svårt ♡. Har verkligen så fina omtänksamma människor runt om mig ♡. Människor som jag egentligen inte har känt från början men som visar att dom finns. Som man dessutom kan känna att man känt hela sitt liv, som säger att jag kan höra av mig när jag vill dygnet runt ♡. Vilket är helt fantastiskt blir väldigt rörd ♡. Men ja jag är ju inte en person som ber om hjälp i första taget tyvärr. Tänk att dom vänner du känt längst inte behöver vara den som " finns " för en just nu ♡. Ändå har veckan känts lugnare känslomässigt MEN när jag var och tränade nu på kvällen så bara var det något som kom över mig och jag blev så ledsen :(. Det går som sagt upp och ner, precis som det får vara ♡.

Kram Till Er.

  • 459 visningar

Gillar

Kommentarer