Är Ni Redo, Jag Är Redo ;)...

Eller ljuger jag nu tro ;) ? Jag brukar vara så deppig denna månad men när jag klev upp efter åter en halv orolig natt, kikade ut så bara kände jag " det är ju bättre än regn & grått ". Visst det känns lite tidigt med vinter nu men samtidigt så är det ju lite mysigt :) sedan så slås man av tanken " det blir en låång vinter ". Ja om snön kommer att ligga kvar då vill säga, men det ser ju ut som om det ska komma lite snö dom närmaste dagarna.

Har iallafall slängt på mig långkalsonger, vinterskor & tjockare jacka på jobbet, även mössa & vantar finns så jag är utrustad kan man säga ;). Ja blir man ståendes någonstans eller får en gårad på jobbet då gäller det att ha kläder på sig.

Jag får iallafall en längtan efter att åka skidor ja utförs då då :) tänk så mycket man har åkt i sina dagar, vinterlovsresor till fjällen flera gånger om. Man har firat nyår där med så himla roligt :) min slalomutrustning står i källaren & samlar damm kan man säga. Med våra barns aktiviteter & mitt jobb skulle vi nog aldrig få till att dra iväg en vecka till fjällen. Får jag välja på en utlandsresa eller en fjällenresa så blir inte valet så svårt heller ;).

Ja nu tänkte jag ta helg tills på fredag klockan 15 då är det dags för helgjobb för min del. Men då jag för längesen tog semester på lördag för att lilldonnan skulle ha ett poolspel i innebandy så blir jag ledig då. Men inte för något poolspel för det blir inget, det har blivit inställt tyvärr lite trist men så kan det vara. Istället får familjen gå upp & åka med in till Uppsala för lite ärenden innan vi åker på Williams bortamatch i Arlanda. Så kan man oxå spendera en semesterdag ;), har lagt in om semester den 10 / 12 för då ska lilldonnan ha poolspel vilket jag gärna vill följa med på. Så hoppas att jag får det bara !!!

Vad har vi gjort härhemma då ? När lilldonnan & jag kom hem så blev det lite mellis samtidigt som vi satt & hittade ord på bokstaven " L ". Det är mycket skriva nu för lilldonnans del, hon gillar det :) jag beställde lite extra saker till min nya mobil som inte är igång ännu, vet inte när det ska hinnas med.

Gjorde middag spagetti, köttfärssås & grönsaker tänk att den rätten oftast går hem, ja inte om man heter lilldonnan då ;). For ner för att handla lite inför morgondagen, jag har faktiskt tänkt börja baka lite så tre paket saffran är inhandlat :). Lika bra att sätta igång i tid känner jag för dagarna rullar på & inte mera tid får man för det. Ni kanske får se imorgon vad det blir ;).

Kram Till Er.


  • 260 visningar

Gillar

Kommentarer