Ångest På Väg...

Jaha en ny vecka till mötes, vad händer denna vecka då tro ? Ja inte blir det mycket schemalagd träning för min del, jobbar kväll måndag, torsdag & söndag. Det är precis dom dagar som det är träning så trist :( man köper träningskort men vissa veckor kan man inte gå alls värdelöst. Nej jag åker inte till grannorterna ;) vill gå där jag bor, då jag egentligen inte gillar gruppträning överhuvudtaget så utsätter jag mig inte för att åka någonstans !!! Sån' är jag :) man får vara glad att man ens går, det är bra på ett vis när man har köpt kort då måste man gå. Hade jag inte ett kort hade jag ju definitivt INTE gått ; ).

En orolig natt vet inte vad det är för tillfället kan det tänkas vara fullmåne på gång ? Skulle det vara det så är jag inte ett dugg förvånad, kände den där orosklumpångesten komma krypandes igårkväll den känslan är hemsk :(. Så ni som säger att en fullmåne INTE har en sådan påverkan HA på er säger jag då !!! För hur kommer det sig att jag alltid får denna känsla i kroppen samt så rubbas min sömn något så kopiöst just då ? Tell Me ;) ?

Cyklade med lilldonnan till skolan tror hon var väldigt redo för det, för när jag hade tvingat mig ur sängen stod hon påklädd hade både borstat sina tänder samt sprayat håret med " mota löss i grind " ;) & kammat håret. WOW plötsligt så händer det ja om det så är för en dag :).

Efter cykelturen blev det en promenad i ett helt fantastiskt väder, vad har hänt ? Det är bara att njuta så mycket man kan ♡. Lite frukost, gå igenom massor av papper tider svara på sms som jag inte har haft tid till kolla upp lite saker inför lilldonnans kalas avboka saker som vi / jag inte kan göra pga schemat :( försöka byta är ju inte alltförlätt, ringde mamma. Tog en kaffe på altanen andas ♡.

Blev så irriterad när posten kom fick ett brev från akademiska sjukhuset om Isabelle. Slet upp det fortare än jag vet inte vad jaha " vi har mottagit en remiss du kommer att kallas inom tre månader ". Ja det är ju bara ett barn det handlar om...

Cyklade & hämtade lilldonnan efter skolan mycket motion idag ;) svängde förbi Nathalie så lilldonnan blev kvar där hon :). Roligt för henne värre för mig som med andra ord knappt har hunnit träffa henne :(. För nu ska denna mamma alldeles strax bege sig mot ett kvällspass men först ett samtal med chefen ;).

Kram Till Er.

  • 334 visningar

Gillar

Kommentarer