Andan I Halsen Men Nu...

Har jag slagit mig ner i soffan, det har varit fullt upp kan man säga. Sovit uruselt, när jag väl somnade vaknade jag till & från av alla möjliga ljud som jag tyckte att jag hörde. Drömde heltokigt, jag drömde att jag hade hela huvudet fullt av löss när jag stod över handfatet så ramlade det ner fullt så handfatet svämmade över !!! Vaknade av att jag satt upp i sängen & kliade mig för fullt.

Masade mig upp då jag hörde lilldonnan vara uppe då satt hon på bänken i köket rostade en smörgås. Hon har blivit duktig på att fixa sådana saker nu ♡. Började slamra & låta ute i köket så resten av familjen skulle vakna till liv.

Efter frukostbestyren så tog jag med mig kaffekoppen ut på altanen vilket underbart väder. Njöt av solen det var riktigt varmt idag härligt :).

Upp till ishallen för att kika på sonens sista hemmamatch för denna säsong en förlust mot Almtuna blev det. Spännande värre var det på slutet. Lilldonnan bestämde sig för att vara med farmor under tiden ♡.

Ringde mamma min så vi pratade ett tag om allt & ingenting. Bara att svida om till träningskläder skjutsade Isabelle till hennes träning sedan iväg själv på ett skivstång / intervallpass svettigt värre men roligt :).

Hem hämta maken skjutsa upp honom till sin träning plockade med mig Isabelle hem. Vi åt tillsammans då dom andra redan hade gjort det. Ner i duschen fixa iordning för morgondagen då det är dags för skola & jobb igen åter till vardagen.

Denna vecka som kommer lotsar jag ett instagram konto " vid sidan av " :) roligt & lite pirrigt måste jag erkänna. Jag är som sagt " känd " för att vara lite för öppen ibland kanske.. men sån är jag :). Fick frågan förut om jag ville göra det men då var jag inte riktigt redo. Jag gillar som sagt att planera vilket jag har gjort nu, så nu är det min tur :).

Nej upp & säga godnatt till ett barn sedan lite soffhäng innan det är dags att tänka på refrängen & ladda för en ny vecka.

Kram Till Er.


  • 168 visningar

Gillar

Kommentarer