Alltid Lika Jobbigt...

Det är alltid med så många känslor som man lämnar denna fantastiska Ö. Nya minnen nya upplevelser ett lugn i kroppen en glädje och lycka samtidigt som det alltid blir en sorts sorg. Man vill så innerligt gärna stanna kvar ♡. Även fast man har varit här i så många år så många gånger så är alltid känslan densamma ♡. Det är helt enkelt bara något med detta ställe och som jag trivs här ♡. Samtidigt så längtar jag hem nu till några väldigt särskilda och speciella personer, som jag saknar dom ♡.

Jag är så fantastiskt glad tacksam över denna vecka här, den räddade mig lite kan man säga eller nej mycket ♡. Jag har varit så slutkörd trött ledsen besviken över VÄLDIGT många saker. Det har bara gått i ett hela tiden det ena har avlöst det andra i snart ett år. Det är nog först nu som jag känner att det har börjat lugnat ner sig och jag hoppas att det fortsätter så. För just nu orkar jag inte reda upp ALLT längre, nej inte saker som kan skötas bättre, jag är väldigt less på det. Jag känner att nu vill jag försöka gå vidare med mycket ♡. Samtidigt som vi inte vet om det kommer att bli en rättegång framöver då måste vi på något vis kämpa oss igenom den med. Samt att Isabelle fortfarande får den hjälp som hon behöver ♡.

Så jag har som sagt förutom " bara varit " en hel vecka även tagit tiden här nere till att tänka känna efter hur och vad jag känner inför saker, funderat sållat osv. Vilket oxå har varit väldigt bra och välbehövligt, det behövdes ♡. Jag åker nog hem lite lättare i vissa tankar och beslut och ser väldigt mycket fram emot vad komma skall ♡.

Men vet ni OM ni skulle behöva en fantastiskt glad lättsam kunnig skojfrisk gotlandsguide tveka INTE utan hör av er. Jag följer mer än gärna med er och visar er runt inga problem alls ;) hahaha. Nu lämnar denna kvinna denna fantastiska underbara Ö med tårar i ögonen ♡. Jag hoppas innerligt INTE att det dröjer två år innan jag får komma hit igen ♡. Tack för denna fantastiska vecka ♡.

Kram till er.

  • 505 visningar

Gillar

Kommentarer