Alla Barn " Kan "...

Har ni oxå träffat på föräldrar som pratar om sina barn som om dom ALLTID är " guds änglar ", " dom gör ALDRIG några fel " bla bla blaaa. Men minsann MINA barn dom är " djävulen själv " kan det låta som ;). " Jag sätter ingen gloria på mina barn MEN " osv osv.

Mina barn dom kan dom när William var mindre drog han & hans kusiner ner i en matkällare slängde glasflaskor i väggen för glatta livet. Utan att dom berättade det såklart ;) men det kom fram. Han har slagits med sin bästa vän ;). Isabelle har nog busringt lite, hon drog fram vattenslangen & sprutade ner grannfrun haha :) cyklar på en alldeles för stor cykel mellan varven fast hon inte ska det. " Snott " godis hemma när man inte får äta så jag låste in det tillslut haha :). Lilldonnan har slängt bananer & stenar på grannens tomt & fönster INTE bra !!!

Men när föräldrar lägger fram det så fult om andras barn så kanske det tom är så att dina barn är inte ett dugg bättre ;).

När jag jobbar inne i vårat lilla samhälle får man se ganska så mycket ;) vilket kan vara intressant & samtidigt lite " kul " med ;). Jag ser vad mina barn gör men jag ser oxå vad andras barn gör.

Man skjutsar varandra på cyklar utan hjälm ganska små barn med, cykelhjälmen dinglar på styret den bärs inte på huvudet mycket dumt tycker jag. Det slängs stenar & andra saker, dom vistas på ställen som dom kanske inte ska vara på. Det som jag tycker är roligt är när föräldrar säger : " Nej mina barn får absolut inte dricka energidricka " så möter man dessa barn just drickandes på det, haha :). " Mitt barn får absolut INTE se eller spela den filmen / spelet ". Men så visar det sig att så var det ju inte riktigt ;).

Men något som jag tänker på när det gäller våra barn är hur man uppför sig mot varandra när man ses men man inte " är " med varandra. Dom behandlas som luft det hälsas inte man kan knappt vara flera man bjuder som inte in varandra. Det tisslas & tasslas viskar & har sig. Det om något kan vara jobbigt.

Eller det här med sociala medier, mitt barn hamnade i kläm just om en sådan sak. Jag fick mail på mail om uppförandet på " instagram ", " kik " & " snapchat ". Det var si & det var så MEN en liten notis MITT barn har inte ens tillgång till dessa sociala medier. HA på er säger jag bara !!! Då blev jag förbannad kan jag säga & inte nådig ;) !!! Men visst en mobil där jargongen inte alltid är så trevlig vilket vi diskuterar om & om igen. Men den går jag igenom dagligen kan tilläggas. Det hade visst kikats på ett program som jag ej tillåter hemma hos oss det kan jag säga att min dotter fick " höra " ;). Ja tydligen så visste folk om det ute på samhället innan mig, men som jag säger det kommer alltid fram !!! Jag vill veta om mina barn gör något fel bättre det än att folk springer & pratar om dom !!!

Vi alla kanske bara kan ta varandra i handen & säga att alla våra barn " kan" ingen är bättre än den andre :). Som förälder så kan man ibland inte jämt ta sitt barns parti det gynnar ingen & absolut inte ens eget barn.

Kram Till Er.

  • 171 visningar

Gillar

Kommentarer