2 / 6 För 13 År Sedan...

Blev jag mamma för första gången 💕 vilken känsla vilken upplevelse vilken enorm lycka så enormt mycket kärlek man kände vid just " det " tillfället fantastiskt 💕.

Men att bli mamma var verkligen inte lätt det var ju inte alls som " alla " sa & berättade. Vad hände just med mitt barn ? Varför berättade inte människor om " det " ? Varför " strålade " inte jag som " alla " andra ?

Den här ungen är otrolig fantastisk mjuk go fin på alla sett & vis han är så genomsnäll förståndig. Han har som sagt gått igenom så otroligt mycket tuffa saker jobbiga händelser :( jag slet mitt hår gjorde ALLT som står i min makt som mamma. Jag & William står varandra otroligt nära 💕 vi är lika han & jag vi pratar ofta han tyr sig till mig. Vi har väl egentligen alltid stått varandra nära men när man får lov att gå igenom händelser som barn som mamma då knyts banden till varandra lite hårdare ♡.

MEN när han var liten så var det jobbigt ärligt det var jätte jätte tufft 😔 han var jämt missnöjd om man inte bar runt på honom, låg han i vagnen skulle den vara ständigt i rörelse magen hans gjorde ont han skrek & skrek han sov nästan aldrig iallafall INTE på natten. Jag var slut som människa jag grinade varje dag tror jag, var det såhär att få barn ? Jag blev alldeles förtvivlad hade jag fått " fel " barn 😉 ? Varför kunde mitt barn aldrig vara nöjd ? Ja säg det, det första året var hemskt men det hade självklart bra stunder med 💕. Först så kräks man fem gånger om dagen under graviditeten har sådana fruktansvärda smärtor i magen sedan får man ett barn som bara vråla & skrek jiipiee 😉.

Men idag är det iallafall min fina sons dag 😊 förstå han är tonåring nu ja när klockan är 15.19 har jag för mig ? Grattis till mig med som fick barn som fick just honom som fick bli mamma 💕. För hur jobbigt den än kan vara lika fantastisk är det med 💕.

Kram Till Er.

  • 172 visningar

Gillar

Kommentarer