Jag lever fortfarande som ni ser men inte så mycket mera ;). Nejdå så illa är det inte tror jag, det blir som man gör det till ;), hur är livet hos er ♡ ? Någon mera än jag som känner mig så himla trött ? Denna årstid suger ju verkligen musten ur en 😩. MEN det är faktiskt ljusare ute nu alltid något, man måste se till det postiva :).


Jag vet att man inte ska skryta över sina barn men idag så tänker jag göra det utan att skämmas. Lilldonnans lärare stoppade mig imorse först så tänker man " jaha vad har hänt nu " 🙈 ? Men jag fick se hennes resultat på läs / läsförståelse diagnosen som dom hade igår. Hon hade alla rätt på båda proven :) åhhh jag blev alldeles varm i hjärtat. Hon är " bara " 8 år hon ÄLSKAR att jobba i skolan det har hon alltid gjort :). Jag blev så otroligt stolt över henne ♡ jag är stolt över alla mina barn men ibland så blir man det lite sådär extra ♡.

Igår när jag jobbade kväll hamnade jag i ett läge där jag mådde dåligt när jag gick därifrån. Det gjorde ont i hjärtat på mig, gråten hängde i halsen, jag ville inte lämna & gå. Samtidigt som jag kände att jag fanns, gjorde det jag kunde en extra varm klapp värmande ord närvaro utifall det var sista gången ♡. Samtidigt som det kändes så fruktansvärt fel :( . När jag satte mig i bilen så kändes det så hemskt på något vis, tomt :( vårat jobb är INTE alltid ett lätt jobb. Det tar fram så otroligt många känslor, jag är ju lite av en känslomänniska på gott & ont ♡. Vilket inte alltid är till en fördel...

Jag brinner ju för vårdande av alla människor spelar ingen roll om det är i mitt jobb eller privat. Jag vill att människor ska må bra, men det som är lite jobbigt är när man inte vet hur det egentligen är. Varför ställa en fråga när man inte får något svar ? Ska man strunta i det då låta det vara ? Svårt när man faktiskt bryr sig ♡ Haha nej ni någon måtta får det faktiskt vara det finns en gräns även för mig ;). Man kanske helt enkelt ska sluta engagera sig, vad vet jag :).

Min läkare ringde igår vad blev sagt då tro ? För min egen skull så hoppas vi på att det inte blir en till operation. För det har visat sig att det inte alltid blir ett bra resultat att gång på gång operera. Så vi hoppas båda två att träningen gör sitt, själv känner jag mig både osäker & kluven. Jag har ont & dom som verkligen känner mig vet att om jag ens säger att jag har ont. Ja då har jag O N T :( jag klagar otroligt sällan eller visar att jag har ont. Men att ha som en kniv som borrar sig in i höger sida konstant, hua det är jobbigt. Men vad hjälper det att klaga, finns dom som har det så MYCKET värre. Kommer att börja jobba 50 % from torsdag, åtminstone till mitten av April sedan får vi se. Ja jag får helt enkelt bara kämpa på hålla tålamod samt humöret uppe. Ni vet " put on a smile and shine " ;) men det är som sagt jag väldigt bra på !!! Värre med mitt tålamod kan jag säga ;) ibland förstår jag mig inte på vissa saker, haha. Men ja det är som det är helt enkelt :).

Nästa vecka har barnen sportlov ja ni vet när många föräldrar får dåligt samvete för att man både jobbar & för att man inte alltid kan ta ledigt. Dessutom känslan över att man M Å S T E göra en massa saker !!! MEN den känslan har jag väldigt sällan haft, just för att mina barn är väldigt aktiva dom har kompisar dom behöver bara vara lediga & ha tråkigt ibland ;). Det jobbiga blir oftast tjatet om att det är sååå tråkigt :), men i detta hus tränas det mycket även fast dom har lov, dom hänger med kompisar, vi brukar baka, spela spel, pyssla bara vara ni vet ♡. Ja om man inte jobbar som sagt, nu är det som det är med mig så jag jobbar faktiskt bara en kväll & en förmiddag under lovet. Vilket känns lite lyxigt faktiskt :) att få tillbringa en vecka med barnen är ju inte fy skam. För dom hänger nog mer än gärna med mamman hahahaaa 😂.

Men faktiskt så har vi pratat om Kungsberget tro det eller ej :). Lilldonnan drömmer om att få prova åka utförs mina barn har aldrig gjort det nämligen 🙈. Då har dom en mamma som har åkt väldigt mycket slalom i sina dagar. Så hur det kan komma sig att dom aldrig har gjort det, ja det är frågan det ? Jag vet faktiskt inte varför det har blivit så, vi har nog valt andra saker helt enkelt. Inget är bestämt utan det är under planering ;) det kan hända mycket innan dess. Jag med ett diskbråck samt opererad 🙈 haha det kan bli intressant ;). Eller så kanske vi ska nöja oss med en bio, ja jag som Ä L S K A R bio eller inte ;). Gör hellre något fartfyllt om jag får bestämma :).

Idag ni så har jag varit hos bästa frisören så nu är håret väck såå skönt & jag blev väldigt nöjd :). Jag hamnade i någon sorts kris & bestämde mig för att klippa av mig håret. Ja kanske det är någon sorts försenad 40 - årskris vad vet jag ;). Om man funderar på både golf, bugg & salsa så kanske det är en rejäl kris hahahaaa. Den som lever får se ;). Förresten har ni hört låten " Roads " ? Så fantastiskt bra WOW :).

Kram Till Er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hopp då var det söndag & helgen är snart över förbi dags att ladda för en ny vecka som kommer innehålla en salig blandning :).


Hörru ni har ni några envisa människor i er omgivning ? Det kan jag säga att jag har, för det första så lever jag ihop med ett gäng envisa typer 🙈. Men ja jag är jäkligt envis själv med måste jag erkänna. Men ibland bara ibland så inser även jag att det är bäst att ge upp, man kan liksom inte vinna allt tyvärr, hur gärna man än vill ;). Haha även fast det kan sitta låångt inne, om inte annat så kan man upplevas jäkligt tjatig 🙈. Så nu har jag givit upp lika bra kanske vad vet jag :) eller så är det precis just det som vissa vill att man ska göra ;) ? 

Jaha ja helgen vad hände ? Ja ni som följer mig på instagram blir ju uppdaterade både med bilder & " händelser " :). Promenader i lagom ordning, shopping i stan hittade såå mycket fint som fick följa med hem. Ja jag tyckte jag var värd liite shopping eller är man inte alltid det ;) ? Futsal match för Isabelle & tänka sig dom blev serievinnare, bra kämpat tjejer :), tjejerna dom mötte igår var INTE trevliga. Nej bevare mig väl vilket fult spel, därför kändes det otroligt bra att dom vann över dom med 10 - 1 🤥.

OS har ju börjat & mitt bästa går på dom absolut sämsta tiderna, så vad hände ? Jo en liten extra peng i en månad för att kunna se på det efteråt. Haha så himla bra :) så nu ni kikas det på konståkning ♡. Är man ett fan så är man, frågan är hur det blir när " Grey's " kör igång ? Jag jobbar ju många onsdagkvällar med såklart. Förresten hur många tror ni kommer att börja " shuffla " nu ;) ? Nu har ju verkligen jag en lilldonna som är SUPER på det ♡ skulle vara roligt att få visa er :). Men då det inte går att lägga upp en video här på sidan vilket är så dåligt så får ni leta upp & kolla på min instagram istället.

Denna vecka så ska jag förhoppningsvis börja jobba 50 %, vi får se vad läkaren kommer att säga imorgon. Har tyvärr haft ganska så ont under helgen vilket gör mig så irriterad & ledsen, orkar INTE :(. Det var längesedan jag hade det, suck inte kul alls. På tisdag så ryker håret mitt så skönt, fick helt plötsligt panik & ett ryck så min favvo frisör ordnade en tid åt mig väldigt snabbt. Det tackar man för ♡ vi får se hur resultatet blir men det blir nog bra :). Nej trivs inte i längre hår känner mig sååå tråkig på något vis.

Annars träningar i lagom ordning, jag har jobbhelg vilket kommer innebära längre pass nu. Men på lördag så ska jag, Isabelle, svägerskan & hennes dotter ha " tjejkväll " :). Middag på " Pong " för att sedan gå på Sabina Ddumba, det ska bli så roligt att ses ♡. Tjejerna våra fick biljetter i julklapp från farmor & farfar, perfekt att kunna göra något ihop bara vi :). Tur man har Niklas som kunde ställa upp & byta arbetspass med mig annars hade det inte gått. Lilldonnan har poolspel som jag missar så tråkigt :(, jag får helt enkelt vara glad för det jag har kunnat varit med på. Isabelle har bortamatch i Håbo det missar jag med, ja det är nu det börjas allt krockar med mitt jobb. Så himla trist.

Tänkte på en sak om ni har det lite för mycket i erat liv, ja ni vet det berömde L I V E T som inte alltid är en rak väg. Hur blir & gör ni då ? Stänger ni ner sociala medier, sluter ni er, slutar att prata, tränar för fullt stänger av, går in i en bubbla, begraver ni er i en massa jobb har fullspäckat schema, tappar aptiten eller tvärtom, dricker, shoppar, gråter, lyssnar på musik, läser eller blir ni " uppåt " för att inte visa något ? Ni vet " put on a smile and shine " principen, den är jag nog själv bäst på ;). Alla människor reagerar som sagt olika, allt är som sagt inte en självklarhet. Men innerst inne så behöver man alltid se till personen ifråga, vi ÄR olika så är det bara.

Man orkar men man gör det på olika sett, man är stark men på olika vis, man klarar av det mesta men det får ta tid sin lilla tid ♡.

Kram Till Er. 


Likes

Comments

Sedär ja då var det redan torsdag & jag tar helg ;) med andra ord så innebär det inget helgjobb för min del. Det hade jag förra helgen som sagt. Hur har eran vecka varit ♡ ? Här rullar dagarna på iallafall, jobb träningar åt höger vänster matcher hämta lämna skjutsa överallt. Det BÄSTA med denna vecka var såklart L.Y.C.K.A.N i måndags med träningen :). Åh vad roligt det var att äntligen få träna, fantastiskt ♡. Det gick på det stora hela väldigt bra, några övningar kommer jag att få låta bli men annars ett toppenbra & väldigt bra pass 👍. Det som verkligen är URTRÅKIGT är att den träning som jag just nu bara får prova ligger på måndagar & då jobbar jag oftast kväll såklart 👎. Sååå himla värdelöst :(.


Men vilken måbra energi det gav mig vilket jag verkligen behöver just nu mer än någonsin ♡. Det som oroar mig lite är att nu när jag är så gott som helt smärtfri på vänster sida. Vilket är helt otroligt underbart :) så känner jag istället hur ont jag har på höger :( vilket känns skit rent ut sagt. Ja jag håller tummarna för att träningen kan hjälpa till annars lutar det som sagt åt en till operation. Vilket jag inte ser fram emot, men självklart ett måste om det skulle vara så. Ha ont är jobbigt & väldigt påfrestande tro mig jag vet ;) !!!

Idag låg min arbetstid under vårat personalmöte vilket var väldigt längesen jag var med på. Så nu blev även jag delaktig & uppdaterad ;) om man vill gå upp & jobba mera procent så finns chansen. Tack men nej tack säger jag. Fick ringa min VC idag med ja min sjukskrivning går ju ut nästa vecka. Så nu börjar stressen igen :(, min läkare ringer på måndag så får vi diskutera hur vi ska göra. Men jag ringde oxå för att upplysa dom om att en läkare har skrivit in en helt fel anteckning i min journal. Det gäller inte ens mig, " klimakteriebesvär " ja samt andra problem " där nere ", nej inte än iallafall 🙈😅. Haha ja man får skratta liite ni kan ju tänka er hur förvånad jag blev när jag upptäckte det, haha 😂.

Vad händer i helgen då tro ? Ja säg det, vi roar oss med en futsal match på lördagkväll. Sonen ska tydligen iväg på en date på lördag han, middag & bio, gulligt va ♡ ? Ja ni den första riktiga kärleken är det något speciellt med så är det bara ♡.

Sitter & funderar lite allmänt på allt & ingenting. Sommaren ja den längtar jag till, bästa tiden på hela året ♡. Har ni några planer ? Här blir det nog en semester hemma detta år, förra året blev det både en 40 - årsfest, en vecka vid mitt andra hem mitt älskade Gotland ♡ samt en vecka på ett av mina favoritställen Cypern ♡. Denna sommar så kan det bli tre fotbollscuper för barnen, Göteborg, Östersund samt Sundsvall. Dessutom så pratar William om att han är medbjuden till Böda en vecka.

Så jag bara känner att nej det blir en sommar hemma, orkar inte planera något. Hur 17 ska man hinna med att resa bort när barnen är uppbokade på olika saker olika veckor ? Ja ni ska inte tro att vi kan följa med på alla dessa cuper det är inte möjligt. Man är ju inte ens ledig, jag är dessutom styrd av jobbet när jag måste ta min semester & det blev jag upplyst om att min tänkta semester kan flyttas. Vilket inte känns roligt alls :(, orken liksom bara försvann kände jag. När man har riktat in sig på en sak så kanske det inte alls blir så 👎.

För en gångs skull känner jag ingen panik över att " bara vara hemma ", inte än iallafall men det kanske kommer 🙈. Dom större barnen roar sig med så mycket annat just nu & är uppbokade MEN det är den minsta som man får dåligt samvete över :(. Själv så har jag oftast inga problem med att vara hemma på sommaren. MEN då jag har haft lyxen & kunnat vara ledig mellan 6 - 10 veckor VARJE sommar sedan William föddes. Då har man oftast velat gjort något. Men att bara ha 3 - 4 veckor from nu under sommaren njaa då känns det inte lika akut med alla måsten. Nog för att jag vet att längtan till mitt andra hem alltid kommer, det snörper till i halsen / hjärtat när jag inte kommer " hem " så hemskt :(. Men i sommar blir det inget av det så det är bara att vänja sig vid tanken. Jag & William ska ju ta " grönt kort " har vi sagt ;) vi får satsa på det istället :).

Vi lever ju i ett hektiskt liv med ALLT möjligt under hela året, det är mycket. Man kan ju inte vara så ego så man reser iväg själv en vecka, eller ;) ? Annars så är ju det återhämtning de lux verkligen. Vet inte hur länge jag har sagt att det skulle vara så roligt att åka iväg på en weekend med en vän ♡. Vissa tycker att det är såå konstigt medans jag INTE alls tycker det, varför skulle det vara så konstigt ? Nä förstår inte det alls faktiskt.

Vi har iallafall sagt upp lilldonnans fritidsplats from Mars. Tänk att man betalar runt 10 - 11 000 kr om året för en plats som hon inte använder alls istortsätt. Galet !!! Jag jobbar inte så långa dagar, jag är oftast ledig någon dag i veckan samt jobbar kväll & vid lov finns det faktiskt äldre syskon hemma ;). Det blir nog bra hoppas jag 🙈.

Nej nu ska Isabelle iväg på " ultimate performance " träning i Uppsala & själv blir det en månadshandling. I hate it, men skönt efteråt bästa känslan när frys kyl & skafferi är påfyllt, haha :). Herregud vilket svammel ja jag säger ju det bloggtorka på högsta nivå, vad hände med livet liksom ?

Kram Till Er.


Likes

Comments

Glädjetårar ett lyckorus genom kroppen känner mig nykär förälskad DEN känslan WOW 😍 vet ni jag ska få köra mitt första riktiga träningspass på över ett år :). Det är helt otroligt fantastiskt underbart, kan knappt tro mina ögon, tänk att den dagen äntligen kom. Som jag har längtat. Kan knappt beskriva känslan men det är som att vinna högsta vinsten på ett lotteri ;). Hahaaa.


Som jag har KÄMPAT först ett helt år med djävulska smärtor sjukskrivning smärtstillande tolv tabletter om dagen biverkningar dåligt med sömn strul med försäkringskassan, all denna väntan, träningsförbud & många tårar. Sedan en diskbråcksoperation som tog på väldigt mycket, träningsförbud i nästan tre månader efter operation. Vad händer ? Jo jag ska få träna :) ikväll ska jag äntligen få göra premiär på ett friskispass den känslan åhh ni skulle bara veta/ känna ♡.

Nu har jag fått väldiga direktiv från min fysioterapeut, fy 17 så bra hon är helt makalös :). Vi kommer väldigt bra överens skrattar vilket är viktigt ;). Jag får INTE gå " all in " 🙈 plankan görs på knäna, situps i lagom mängd lika armhävningar. Vid jogg / springa i lagom takt jag får INTE ta i fullt 😅 så ja nu får jag verkligen tänka mig för, känna efter. Men förstå " jag får " helt otroligt :). Hårt jobb lönar sig helt enkelt :) !!!

Dessutom om allt ser bra ut & känns bra, jag har slitit med min rehabträning & den ser 👍, när vi ses om tre veckor igen då kommer jag att få kliva in på ett skivstångspass. Haha förstår ni :) ? Kan knappt tro mina ögon 🙈. Det känns lite nervöst kan jag väl erkänna men ändå med ett bra " pirr " i kroppen.

Äntligen något positivt, nu ska jag ladda ordentligt klockan 19 smäller det, åhhh så roligt det ska bli :) LYCKA GLÄDJE MÅ BRA ENERGI som jag behöver det ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Fy 17 vilken riktig skitvecka det har varit, känner mig TOTALT slut, färdig :(. Får man slänga in handduken tro ? I sådant fall så gör jag det mer än gärna, P.U.N.K.T på den.


Helgen är visst här & jag har jobbhelg, somnade efter klockan 0.00 vaknade klockan 03.00 gick upp klockan 06.00. Gick & jobbade. Tur att jag alltid har en gårad när jag jobbar fm. ;), särskilt nu när det är såå skönt ute, hahaha. Det rullar väl på på jobbet, känner mig inte direkt ovan med brukarna men några är nya. Utan det är det som är runtomkring som tar lite tid att sätta sig in i, sedan att vi har det sjukt stressigt. Tycker det fungerar ok att jobba, det känns mera när jag jobbar kväll märker jag. Jag står på smärtstillande innan varje arbetspass men njaa märker ingen jätteskillnad. En vecka till på 25 % sedan är väl tanken 50 % :), känner att det är ett måste för man blir lite stressad av att bara jobba två timmar.

Något postivit mitt iallt annat är att försäkringskassan beviljade min sjukpenning efter mycket om & men. Fy 17 vad jag har varit stressad orolig över det. Min handläggare är INTE så sympatisk skrämmer upp en totalt så man blir helt paralyserad. Väntar in i det sista med ett besked, men jag klarade mig även denna gång fast det verkligen såg mörkt ut. Tack för det.

Ja vad händer annars då tro ? Igår hade Isabelle " M " här som sov över, lilldonnan hade " L " här sedan följde hon med " L " hem & sedan var dom till simhallen på kvällen :). William hängde med " F " & gänget :). Idag har Isabelle & " M " varit i stan, William är hos " F ", lilldonnan har haft poolspel. Som hon kämpade slet där ute på plan herregud, hon ger sig inte ;), två matcher en oavgjord & en förlust. Hon bjöd på mål, lagkapten samt målvakt, bra jobbat ♡. Efter poolspelet så följde " L " med lilldonnan hem, jag tog min promenad. Musik i lurarna andas ♡.

På måndag ska jag ÄNTLIGEN till min fysioterapeut hoppas hoppas jag får börja träna lite annat. Fy 17 vad jag saknar det, visst promenader & rehabträning i all ära men det börjar bli liite lätt tråkigt nu efter ett år. Känner att nu vill jag få in lite annan träning, göra av med lite aggression frustration om inte annat ;). Man mår ju så mycket bättre av det. Säger bara EN sak tur att det var jag som drabbades av detta jävliga år. För undrar jag hur många som hade grejat det 🙈 ? Sviterna kommer kanske nu efteråt, inte blir det lättare eller bättre av att smärtorna blir värre på höger sida heller :(.

Har haft strul med både instagram & Facebook så om någon har blivit " blockad " eller fått något konstigt meddelande så vet jag INTE vad det beror på 🙈. Har försökt kolla om någon person saknas & det gör nog det men jag har inte gjort något medvetet. Har krånglat med att ändra lösenord & sådana där roliga saker i veckan, suck. Själv så valde jag bort Facebook i två dagar ja ibland så är det skönt med en pause. Men desto jobbigare att gå igenom allt sedan ;).

Kram Till Er.

Likes

Comments

Men så är det faktiskt inte, jag håller fast vid att barn sörjer randigt det spelar ingen roll hur många år det har gått. Eller hur gammal man är. Utan det ploppar upp närsomhelst hursomhelst, nu var det ett tag sedan men helt plötsligt så kom Isabelle på något om David. Vi satt & åt från ingenstans så bara kom det, vi pratar vi skrattar vi gråter vi minns ♡.


Tydligen så har både William & Isabelle googlat runt själva & hittat saker om Davids självmord, den tanken har dumt nog inte slagit mig innan. Jag tycker att vi har varit så pass ärliga & berättat det som vi har känt att dom kan hantera. Men nu kom det upp saker som dom inte tycker att vi har varit helt ärliga om. Saker som dom har läst sig till vilket inte kändes så väldigt bra, kanske för att jag kände att detta hade jag ingen kontroll över.

Dom är äldre dom är smarta men samtidigt så ser man hur ont detta fortfarande gör i dom :(. Men nu har det ändrats & det är som sagt för att dom har blivit äldre, dom undrar fortfarande över saker dom funderar tänker. Isabelle blir väldigt ledsen nu & hon var den som inte riktigt visade eller " förstod " när det hände. Som mamma får jag otroligt dåligt samvete, jag fångade som sagt upp William direkt för usch så dåligt han mådde :(. Jag pratade & fanns självklart för Isabelle med men hon visade så tydligt & gav ett intryck av att " nu är det bra jag är ok ".

Detta är en tid i mitt / vårat liv som var bland det värsta att ta sig igenom :(, jag förstår inte riktigt hur jag orkade ? Varje dag i ett års tid kämpade jag med William när det var som värst men sedan har det gått upp & ner. Jag slet mitt hår, jag grät när ingen såg mig, jag vandrade uppe om nätterna, jag sov ingenting under flera månader, slutade äta var ute & gick & gick försökte fly undan för en liten stund ♡.

Att se sitt barn sörja på det sättet var något helt nytt för mig, det var fruktansvärt jobbigt, men som jag lärde mig om barn & sorg. Jag blev nog ett proffs på det, just för att jag insåg att både jag & mitt barn behövde hjälp. Det gjorde mig otroligt stark samtidigt som det knöt ihop väldigt starka band med William ♡.

Idag frågade Isabelle om hon fick läsa boken om David, vi får se vad hon tycker, om hon förstår. Jag sa att hon skulle fråga om det var något hon funderade över. William väljer än så länge att inte läsa den, jag tvingar honom inte. Precis som i mycket annat, jag har aldrig tvingat honom till graven för jag ser hur ont det fortfarande gör ♡. Jag går hellre till mitt ställe ♡ alla är vi olika det får man respektera. Jag tvivlar INTE en sekund på att jag inte har gjort mitt bästa eller tagit rätt beslut för jag känner att det har jag gjort.

Så nej tiden läker INTE alla sår, man lär sig bara att hantera saker på ett annat sett & det gör vi otroligt olika men det går aldrig över ♡. Mina ord är " You Learn " dessa ord & den låten betyder otroligt mycket för mig i mycket ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Då har helgen passerat ny vecka på ingång, tänka sig jag & sonen klarade oss alldeles själva hemma vilken tur ;). Vi har hostat & snorat ikapp, men just det sonen var ju inte ens hemma 🙈. Det var iallafall väldigt skönt & välbehövligt att bara få vara ♡. Ibland så behöver man just " bara " det. Tyst i huset bara jag & katten hemma, jag har läst mycket, lyssnat på " Takida ", andats, sedan tog jag mod kikade på " fifty shades of Grey' & fifty shades of darker ". Japp say no more ;). Gjorde några fel under helgen, bla så glömde jag att äta jag är ju tyvärr en sådan sort som kan göra så i perioder. Vilket jag vet INTE är bra, tappar aptiten väldigt lätt.


Hur gick cupen då tro ;) ? Jo det kan jag berätta dom sopade rent ut sagt gatan, dom tog hem alltihopa :). Helt otroligt fantastiskt underbart, en av Sveriges största inomhus cup & dom vinner den. Fick hem en glad nöjd trött dotter ♡ lite ont hade hon med vilket man kan förstå. Hon kom hem med choklad till mamma sin med ;).

Ifredags hade jag tid som sagt hos min ena kirurg, vi pratade lite om operationen om det som var bra & om det som är sämre. Han gjorde några undersökningar klämde kände & jag fick spatsera runt på golvet 🙈. Som sagt det har inte gått så väldigt lång tid sedan jag blev opererad, han blev lugnare av att jag inte hade ont ner i benet. Utan att jag " bara " har känselbortfall domningar i foten. För hade jag haft ont så hade det kunnat vara som så att operationen misslyckats. Nu hoppas vi att jag bara behöver mera tid för läkning samt träning, vi håller tummarna :).

MEN ja då har vi även min högra sida som har börjat strulat & det är ju så att jag har ett begynnande diskbråck även där :(. Det visste kirurgerna om när dom opererade mig men jag hade värst ont & mera symptom på vänster sida. Därför så fixade dom bara det. Om inte träningen hjälper till eller om diskbråcket inte går tillbaka utan jag får precis som jag hade på vänster. Ja då är det ju bara en operation som hjälper om det hjälper, jag är ju verkligen inte sugen på det om det skulle bli så :(. Men nu nu släpper vi det vill inte tänka på det just nu det är som det är. Han frågade hur mycket jag jobbar om det fungerar om jag får ont smärtstillande hur jag sover osv osv.

Ja som sagt jag får K Ä M P A på helt enkelt ♡. Varför kan inte allt bara vara lätt ? Never ending story...nej nu är klockan mycket & jag ligger här & svamlar. Ladda för en ny arbetsvecka den bjuder på fyra arbetspass :).

Kram Till Er.


Likes

Comments

Lever fortfarande ;) men är inte så mycket härinne just nu. Ni vet det berömda L I V E T, ja som man alltid tror är så lätt. Denna vecka har jag jobbat endast två arbetspass en kväll & en förmiddag. Oj så mycket ledig hon är tänker ni kanske ;), förra veckan blev det fem arbetspass denna vecka blev det mindre. Har inte känt mig riktigt i form så det var skönt att denna vecka var " lugnare ".


Nu är jag " godkänd " & har fått förtroendet att jobba ensam igen ;) haha. Så nu står jag på egna ben då trivs jag som bäst, slippa vara " övervakad " ;). Ni vet man kan skratta skämta dra en liten trudelutt prata allvarl ge en tröstande kram en vårdande hand & bara finnas där ♡. Ta egna beslut lösa situationer. MEN vi har det sjukt stressigt på jobbet kan jag säga, herregud...man vet inte om man slutar 22 23 eller kl.0.00 längre. Idag var det en brukare som var så gullig hon tyckte att jag hade så fina vackra händer, haha " pianofingrar " som hon sa :).

I helgen ni händer det något konstigt i detta hus, imorgon drar Isabelle till Sandviken på fotbollscup hela helgen. I sista sekund så lyckades jag övertala Andreas att åka med, ta in på hotell & vara kvar där. Sitta & åka fram & tillbaka under två dagar känns helt galet. Så han & lilldonnan tar in på hotell mellan lördag - söndag, ser på fotboll badar i poolerna på hotellet bastar äter gott & umgås bara dom ♡. Det har faktiskt ALDRIG hänt i detta hus någon gång. Lilldonnan behöver få göra något själv hon med & varför måste det alltid vara med mamman ? Jag & Isabelle ska på Sabina Ddumba i Februari & William tycks inte ha samma behov av oss längre ;).

Jag då ? Nej ni jag kommer faktiskt att lyssna på min kropp, försöker att inte ha så dåligt samvete, det känns som om jag har haft & har så mycket med ALLT. Så jag blir hemma & vaktar sonen istället ;), inte för att han direkt kommer att hänga med mig 🙈. Men nej jag lämnar honom inte själv ännu ensam i ett hus, han var inte direkt sugen på att följa med till Sandviken, konstigt ;). Så nu får vi se vad jag kommer att hitta på :), promenader, andas, äta vad jag vill, kanske en " date " :), åka in till stan, ta ett varmt bad eller ligga naken i soffan & peta mig i naveln ;), haha. Synd att det inte var EM i konståkning denna helg :), jag satt som fastklistrad förra helgen kan jag säga. Synd att jag har slukat serien " younger " kunde annars ha kört ett marathon. Den serien har " något " :). Slukar böcker som bara den för tillfället, är inne på min 3:de bok för denna vecka :). Måste ta & beställa lite flera tror jag.

Jag känner verkligen att detta behövs just nu ♡. Som det ser ut i samhället i familjer så kan man INTE alltid göra ALLT tillsammans jämt hela tiden. Det är väl inget konstigt med det ? Man kanske får dela upp sig ibland för att få allt att fungera, vad vet jag. Jag har gått hemma ett helt år som har varit helt fruktansvärt jag har opererats mått dåligt inte kunnat gjort så mycket. Om jag har gjort något så har ALLT gjort så fruktansvärt ont, jag har inte kunnat träna & får fortfarande inte göra det 👎, inte sovit så bra :(. Känner mig utpumpad trött slut på något vis, kan det bli en sådan reaktion på att det har varit lite för mycket under en längre tid ?

Det har varit jobbigt påfrestande det har tagit på på olika sett, att gå hemma 24 / 7 mina dagar har sett precis exakt lika ut VARJE dag. Har inte haft en sådan stor blandning av människor runt omkring mig. Det blir liite intensivt känner jag utan att skämmas, nej det har inte varit en WOW upplevelse om jag säger som så ;). Så jag bara kände att nej jag orkar inte, jag stannar hemma vilket verkligen inte är likt mig. Eller hör till vanligheterna för den delen heller. Man kan ju tycka att jag borde vara den som vill åka bort komma ut från huset men nej jag känner inte för det. Nu blir det såhär & jag känner att det ska bli skönt utan att ha alltför dåligt samvete ♡.

Imorgon ska jag in till akademiska sjukhuset jag ska träffa ena kirurgen som opererade mig. Han vill kika & gå igenom dom nya symptomen som kom direkt efter operationen. Så får vi se om han har något svar på det, det lär visa sig. Kämpa på som sagt med mycket ♡.

Kram Till Er.

Likes

Comments

Åhh vad jag känner att jag skulle göra ALLT för att få åka till lite värme 🌞 eller någon annanstans. Som ni vet så är jag ingen höst & vintermänniska, nej usch jag gillar det INTE. Visst det är otroligt fint ute när det är snö kallt & solen ligger på ♡. Men jag blommar ut på sommaren så är det bara, bästa årstiden :).


Men ja nu kommer inte jag iväg på någon resa tyvärr utan det gäller ju att hitta det som man mår bra av ändå. Svårt men sant, vore ju lätt annars att lösa allt med en resa ;) haha. Jag har iallafall Sabina Ddumba inbokat ihop med svägerskan min & varsin dotter ♡. Det ska vi gå på i Februari :) & i Mars blir det såklart " Stiftelsen " woop woop åhh vad jag längtar. Får se om det blir en date med mitt " frikort " då ;) haha nu borde det vara dags. Eller hur ;) ? I helgen ni så händer det något vääldigt ovanligt i detta hus, det ni, men det återkommer jag till under veckan :).

Nu ska jag fortsätta kurera mig lite, jag lever som ni ser men mår inge vidare värst. Min hals strular igen :( känner mig lite små hängig, så jag har hållit en låg profil idag. Tur att jag har varit ledig idag & imorgon med. Imorgon behöver jag inte ens rusa upp för att skjutsa barnen. Andreas ska iväg på jobb på annan ort så då fixar han det & då kan ju jag få sova hela dagen ;). Eller ;) ?

Kram Till Er.

Likes

Comments

Som sagt det brukar inte i vanliga fall vara ett problem för mig men just nu så är det " tomt " för tillfället. Jag orkar som inte engagera mig på samma sätt som förut. Det är liksom ingen " go blogg feeling " i mig längre. Så får det väl vara, det är liksom inte livet direkt ;) är jag själv intresserad av människor så tar man ju reda på hur det är ändå, förhoppningsvis.


Tycker att det är så mycket nu, jag orkar inte riktigt, men jag lever iallafall ;), men nej det är lite lågt. Min jobbhelg är det, men på två timmar hinner man inte så väldigt mycket. Men jag får känna på hur min kropp reagerar & den blir trött. Det är så mycket som jag måste börja tänka om på hur jag står sitter böjer. ALLA arbetsmoment som utförs måste jag verkligen tänka mig för hur jag gör & utför, det är inte lätt.

När jag ökar min procent så kommer jag att få chansen att vara med lite mera. Pröva & testa kroppen ytterligare & det är ju det som behövs. Har inte hört något mera från försäkringskassan min läkare fick lov att komplettera med ytterligare ett läkarintyg. Men jag tror dessvärre inte att det kommer att gå igenom, en sådan press stress kan jag säga. Sover verkligen så dåligt & oroligt för tillfället, mycket som snurrar i huvudet.

Efter min promenad samt rehabträning var klar så har jag legat i soffan nästan hela dagen. Det är ju EM i konståkning mitt bästa åhh vad jag älskar det ♡. Sitter typ & fulgråter, det är så vackert känslorna bara bubblar upp. Haha fjantigt 🙈 ? Inte då, ni vet min dröm har ju alltid varit att kunna åka så fint som dom gör ;). Men jag har nog givit upp den drömmen, ja vissa drömmar får man överge helt enkelt ;).

Har träffat så många denna vecka när jag har varit ute & gått som säger att jag över ett år har varit så otroligt duktig. Kämpat som bara den VARJE dag ♡ dom menar att det borde verkligen försäkringskassan se. Jag vill jag kämpar & jag ska tillbaka men det verkar ta lite tid, ibland känns det som om man inte har all tid i världen.

Kram Till Er.

Likes

Comments