Header

Hej alla våra ankisar! Idag är det dags för ännu ett inlägg. Idag tänkte vi göra ytterligare ett inlägg om kändisar som gillar ankor. Dagen kändis är kanske inte så väldigt känd men vi tyckte att hon skulle få vara med ändå.

Okej så dagens kändis är Louise Hammars lillasyster Flora. För det första asså hur söt? Hon har varit med i en del av Louises videos och i en av den så är även hennes gosedjursanka Ankis med. Hon pratar hen och verkar tycka om sitt gosedjur ( som ju är anka) väldigt mycket. Detta gjorde att vi ville skriva om henne. För er som undrar så är hon 3 år och om ni vill veta mer om henne kan ni kolla på dessa videos.

Men hon är även med i dessa supergulliga videos:

Det finns även några andra videos som hon är med i och dem hittar ni på Louise kanal: https://www.youtube.com/channel/UCEcqCSZPDD9Xh6XC7xaroQg

Vill verkligen tipsa er om att prenumerera på henne då hon är en så fin tjej!

Hoppas att ni tyckte om inlägget så ses vi en annan dag, Puus<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! Idag är det tisdag och vi tänkte göra ett quiz om vår blogg. Hoppas att ni tycker om det så kör vi!

Vi brukar lägga upp ankdamms inlägg på fredagar men vilken dag går vi till ankdammen? a) Tisdagen b) Onsdagen c) Torsdagen

Är vi som sköter bloggen killar eller tjejer? a) Tjejer b) Killar c) En kille och en tjej

Nu under sommaren gör vi ju inlägg när vi känner det men när gör vi inlägg i vanliga fall? a) Varje dag b) Varannan dag c) Också när vi känner för det

Hur länge har vi haft vår blogg? a) ca 1 Månad b) ca 8 Månader c) ca 1 år

Hur gamla är vi som äger denna bloggen? a) 12 år b) 13 år c) 14 år

Vilket är ett av våra stora mål? a) Att kunna publicera 2 inlägg varje dag b) Att få 20 följare c) Att komma på topp 100 i Skåne

När fick vi sommarlov? a) 10 Juni b) 14 Juni c) 17 Juni

Vilken dag publicerar vi faktainlägg på? a) Söndgar b) Måndagar c) Tisdag

Facit: 1c 2a 3a 4b 5c 6c 7b 8a

Hoppas att ni får en bra dag så ses vi en annan dag!

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! I sommar åker många iväg antingen med ex utomlands med flyg eller kanske tåg en längre tid. Det kan då vara svårt att veta vad man ska göra. Vi tänkte därför idag tipsa om 4 saker man kan göra.

Pyssla/Origami om man inte vet riktigt vad man ska gör kan man alltid pyssla eller rita någonting. Man kan exempelvis rita ens favoritminne från sommaren hittills, eller en anka såklart, på bilden finns från ett inlägg vi gjorde för ett tag sedan. Man kan även göra någonting annat än att rita som t.ex. vika origami, vi har aldrig testat det själv men här är iallafall en beskrivning på hur man kan göra en anka.

En annan bra sak som man kan göra är att lyssna på poddar. Detta tycker vi själva är väldigt bra. Jag antar att dem flesta vet vad poddar är men om det skulle finnas någon som inte vet så är det som ett inspelat radioprogram med en eller flera människor som sitter om pratar om något. Det finns poddar om allt möjligt men våra favoriter är: Mordpodden, Den friska Wargen och Tampodden. Det som är bra med detta är att man gratis kan ladda ner poddar i en app som för Iphone heter Podcasts och för andrioid finns det olika men ex podcast addict. Om man laddar ner dessa behöver man inget wifi eller 4G för att lyssna på dem vilket gör att man kan lyssna på dem på flygplanet med.

Någonting annat som man enkelt kan göra är att läsa en serietidning eller bok. Om man åker buss eller bil kan man ju ibland bli illamående om man läser någon bok. Men det går såklart bra att läsa en bok om man åker tåg eller flyg. Men om det skulle vara så att man ska åka buss eller bil kan man ju alltid läsa en serietidning. Om man inte har någon eller så kan man ju alltid göra en egen. Men vi tipsar såklart om kalle ankas serietidning.

Någonting annat som vi tycker är bra om man är uttråkad är musik. Om man är i bilen kan man ju alltid lyssna på radion eller ta med sig en högtalare och lyssna på musik från exempelvis Spotify. Om man sitter på ett tåg eller liknande kan man ju alltid använda hörlurar. Vi vill även passa på att tipsa er om att ladda ner spellistor på Spotify (funkar endast om man har premium) så att ni kan lyssna på dem offline, exempelvis när man flyger. Om ni vill ha lite tips på vad man kan lyssna på så är våran favorit artist Shawn Mendes men man kan ju annars alltid lyssna på topplistan.

Hoppas att ni tyckte om inlägget så ses vi en annan dag, Kram<3

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! Hoppa satt ni mår bra idag, idag tänkte vi göra ett inlägg med fyra ankraser som är lite annorlunda och som ni förmodligen inte sett förut.

Barbary duck

Buff duck eller på svenska orpingtonanka

Ejder-Eider duck

​Saxony duck

Hoppas att ni tyckte om inlägget så ses vi en annan dag!

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! Visst är bilden söt? Idag tänkte vi bara säga glad midsommar! Hoppas att ni kommer få en bra dag idag och att ni gör någonting kul samt att ni spenderar dagen med människor ni tycker om. Vi ska iallafall spendera dagen med familj och vänner. Vi tycker att midsommar är en väldigt bra högtid då alla kan vara med att fira det oavsett ålder religion mm. Hoppas att i också tycker det och att ni får en bra dag så ses vi någon annan gång.

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! Idag är det dags för ännu ett inlägg och idag tänkte vi köra en lista på 3 saker man kan göra i sommar. Det var såklart svårt att bara göra med saker kopplade till ankor men hoppas att ni tycker om det ändå och gör något av sakerna.

Läs en bok! Detta kanske vissa av er tycker låter väldigt tråkigt men vi tycker att ni ska testa. För oftast så är det så att det känns tråkigt i början men så fort man kommit in i en bra bok kan man inte sluta läsa. Om ni skulle vilja ha lite bok tips så skulle vi vilja tipsa er om girl online som finns både på svenska och på engelska., cirkeln och mitt liv på en kylskåpsdörr. Sedan vill vi såklart även tipsa om kalle ankas pocket och tidningar som passar perfekt i hängmattan eller på stranden.

Nästa sak vi skulle vilja tipsa er om är att mata ankor. Detta kanske man först tycker verkar lite halvkul. Men vi tycker att det är superkul. Vi skulle även rekommendera er att ta med en kompis eller syskon eller vem ni vill. Vi brukar gå tillsammans och det är alltid kul och gå och snacka samtidigt. Vi vill även rekommendera er att ta med er kamera eller mobil och ta en massa fina bilder.

Spela kort! Detta kan man såklart göra hemma med sin familj eller vem som än är hemma men vi skulle rekommendera er att ta med en kortlek till stranden i bilen eller till en kompis. Detta passar perfekt att göra om man inte har något att göra men om man ändå känner att man vill göra någonting. Några spel som vi tycker om är bluff, stress och black jack.

Hoppas att ni gillar inlägget så ses vi en annan dag!

Likes

Comments

​Hej alla våra ankisar! Vi hoppas att ni mår väldigt bra idag, för det gör iallafall vi, vi får nämligen/har fått sommarlov idag! Detta tycker vi ska bli helt otroligt roligt och skönt. För er som inte vet så går vi åttan så det har varit väldigt mycket nu men det kommer ju bli ännu mer nästa år. Men som tur är så är det ett lååångt sommarlov innan alla nationellaprov och sådant börjar. Vi undrar även vad ni ska göra på sommarlovet? Kommentera gärna. Själv så ska vi vara en hel del med kompisar. Vi ska även vara på ett badland, hälsa på släckt och åka utomlands Yeey. 

Det har ni säkert redan fattat men vi fick sommarlov idag den 14 men när fick ni? Ni får gärna kommentera för alla får så olika. Vi vet att det dels var en hel del som fick det i fredags, men alla får ju typ olika.

Hoppas att ni får ett bra lov, vill även passa på att påminna att vi inte kommer att publicera inlägg som vanligt utan när vi känner för det, mer info hittar ni här: https://nouw.com/blog/posts#BlogPost_25565618

Ha det bäst Hejdå<3

Likes

Comments

Hej alla ankisar! Hoppas att ni mår bra idag, idag tänkte vi göra ett inlägg med lite söta bilder på ankor. Hoppas att ni gillar dem så kör vi!

​Hoppas att ni får en bra dag så ses vi imorgon<3

Likes

Comments

Hej alla våra ankisar! Idag tänkte vi göra lite fakta om vår blogg. Detta är perfekt för våra nyare läsare som inte vet så mycket om bloggen.
1. Vi bloggar då om ankor och har då gjort det sedan 10 november 2015
2. Vi är två tjejer på 14 år som driver bloggen.
3. Inläggs skrivs på våra lunchraster i skolan och det kommer inlägg ca varje dag! :)
4. Vi började blogga för att våran kompis hade en blogg då vi också blev intresserade av det.
5. Vi började älska ankor då vi ritade en massa ankor på snapchat hela tiden.

Vi ses imorgon.

Likes

Comments

Hej alla ankisar! Idag tänkte vi bara göra ett inlägg och be om lite hjälp. Vi vet nämligen inte riktigt vad ni vill att vi ska göra för inlägg. Vi tänkte därför göra en liten omröstning så att ni enkelt kan trycka in vad ni vill. Om ni kommer på något eget som ni vill se så får ni gärna kommentera det. Om ni skulle ha någon fråga får ni även gärna kommentera den, bara så att ni vet så behöver man inte ha ett nouwkonto för att kommentera utan alla kan göra det.

​Hoppas att ni svarar så ses vi imorgon!

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw