Helt otroligt, att dessa sjukdomar bara rullar runt, åh innan man vet ordet av de får man säga hej till samma dynga igen! 😒
Skulle börja arbetsträna 25% den 18 december! Precis innan så hade jag fått något förkylningsvirus med frossa o annat! Så var halv krasslig dessa dagar!
Blev 3 dagar på den 3e dagen när mina 2 timmar nästan var gjorda ringde Olivias fröken ” ont i mage o mår illa ” Charlies dagis skriver ut oj magsjuke epidemi! Tur Olivias pappa kunde ta henne så hade man en hemma! Så onsdagen där på var en vanlig dag jobbade men mådde piss då de där knepiga viruset kom tillbaka! Åh Charlie fick de på julafton! 🙄😓 så blev hemma dom sista 2 dagarna! Och veckan efter! Då de höll i sig med förkylning/feber/ åh en jäkla värk överallt! Kände mig ” på riktigt döende ”
Jobbade hela förra veckan kändes riktigt skönt! En bra vecka! Åh va händer jo Charlie får diarré/feber/ han spyr slem/saliv! Märker efter 2 dagar att de verkar vara tänderna då han piper o drar Sig i munnen! Åh blöder lite lätt, åh drägglar som en sankt Bernards hund!

Idag har han känts mera hängig, han sover Max en gång om dagen! Idag har han somnat 3 ggr
Farmor kom nu på kvällen o lekte med lille prinsen! De var rätt skönt att kunna pyssla med disk o matlagning utan att bära på den lille!

Åh Olivias pappa ringde mej i måndags o berätta att hon har 40 graders feber och ont i huvudet! Bonus mamsingen hade vaknat 4:00 av att hon satt o grät vid bordet! 😪

Nu får de väl ändå ta slut! Vi vill bara vara ifred! Jobba/ gå i skola/ dagis! Leka med kompisar, träffa släkt/vänner! Äta som vanligt! Bara njuta av livet litegrann!

Vara glada/ pigga! 🙏🏻🌟 kom igen nu!!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️


god natt! 🌟

Hoppas på en bättre dag imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

På yogan igår så gjorde vi en hjärtövning, då kan de bubbla upp olika känslor o sådant! Stort som smått! Jag såg mina minnen från födseln av min dotter, min lilla kråka som bara var 47 cm lång och 2945g! Min lilla lilla skatt! Från den stund blev jag mamma för första gången!

Alla dessa känslor man kände som kom på en gång! Åh man tittade på de lilla livet som att man skulle försäkra sig om är de verkligen sant är den lilla dockan min! De låg verkligen en liten bebis inför mig’ som jag skyddat o passat i 39V!
🌟🌟


Sedan hade vi min lille klump som kom ca 4,5 år senare! 53 cm lång o vägde 3728g
Så 6 cm större och nästan 1 kg tyngre! Åh jaa de kändes också!
😅 men ut kom min lille gubbe!
Också helt underbart!
🌟🌟All kärlek från barnen, är helt magisk och underbar!
❤️

Likes

Comments

Än ny vecka som startat!

Idag var de dax för mediYoga igen,
jag tycker de är super kul, fascinerande, tufft’ kroppen blir töjd o utdragen på ställen som den inte känt förut! Känner mig lugnare, bara genom djupare andning!
😃🙏🏻 så får någon möjlighet att testa så tycker jag att man ska ta den!

🌙 Mantra: SATNAM! 🌞

Onsdagar, är jag med i en avslappningsgrupp!
Den gjorde att min intensiva spända onda ryggvärk? Lindrades förvånandes värt efter bara andra gången!
Fast imorgon blir de dock ingen! Så klippa o rå om håret lite istället!
👍🏻

Genom avslappning och yogan så har lärt mig mer om mig som person, min kropp och mitt sinne! Att jag är en super stressad person vilket jag trott Jag kunnat hantera men icke o hela min kropp är konstant spänd! Så jag ska öva o försöka lära mig, att inte falla vid alla stressiga tillfällen jag kommer hamna i!

De går mesta dels bra, jag jobbar på de! 😋Men på lördag är de bröllop för min fina vän Marie, ser framemot att få se henne vigas med sin bästa vän Martin!
🌸🌟

Ska försöka hålla ut och orka med hela dagen och kvällen! Så väldigt tur att jag är väldigt öppen och berättar om att jag har en jobbig period, dom flesta är väldigt förstående
❤️

Likes

Comments

Är så galet osäker! Och inom några dagar ska du vara helt säker på om detta är rätt steg för en bättre framtid eller om de kommer vara ett dåligt steg som kan skapa problem o kaos! Eller om man bara ska säga Stopp och vänta upp o kolla runt!
Inte göra något förhastat!

Från att vara så nära o så säker!
Till att huvudet känns som en karusell!

Ska vi eller inte! Vad är bra o vad är dåligt!
Är de dyrt eller billigt! Blir de för långt eller nära ?!

🤦🏼‍♀️ vissa verkar bara veta vad deras nästa steg i livet är! Men jag har ingen Aning om just detta steget som kommer o ska beslutas vilken dag som helst 🙄🙄Skriver av mej mer o mer tydligare när
De väl sker eller när man vet! 🌺

På måndag är jag tillbaka på jobbet igen fast 3 dagar till o börja med! 25% va väl tanken de är väl de normala men äsch vi kör en ca 60% att börja med! Blir nog super! 👍🏻😊

Hoppas allt bara kommer rulla på igen! 🌟

Likes

Comments

Vissa dagar är värre än andra, men så har jag några dagar som varit lite lättare!
Vissa dagar värker kroppen mer, o andra dagar mer i huvudet! Dom värsta dagarna är de ont o jobbigt från topp till tå!

Men jag kämpar mig framåt!
Känns som att mitt minne har blivit lite bättre!
Kroppen värker fortfarande lika illa som innan. Men nu kan jag gå o röra mig lite längre o mer än tidigare, innan blev de tvärstopp. de blev en betong klump i benen efter kanske en 100-200m! Och i arbetet en normal dag går jag mellan 13-17.000 steg på en dag! Är aktiv person gillar att röra på mig o hitta på grejer! Promenera, skogen!
Åka till lekland, o andra hitte på saker!

Men att nu när man bara velat ligga i sängen! O somna om för man är så trött så fort man vaknar!
Gråter utan anledning, osv!

Utmattningssyndrom blev slutdomen!
Först var de ju TBE vaccin biverkning vi alla trodde! Vilket de nog också var, men som slogs av att man blev stressad och orolig!

Levt ett ganska hektiskt liv! Som säkert världens alla människor gör! Upp tidigt, iväg med barn till 2 olika ställen åka vidare till jobbet som är väldigt fysiskt, hämta barn nr 1 och handla och hämta barn nr 2 , hem laga mat, städa, tvätten!
Leka med barn o kvällssysslor! Packa mina grejer, barnens grejer! Tomten ska hållas ordning, djur!
Och sen umgås o mysa med gubben när han kommer hem! Så blir ofta sena kvällar!

Avbruten sömn dom flesta nätter och upp mellan 4:30-07:00 beroende på jobb dag/ helg!

Men för mig blev de helt enkelt för mkt! 🙄🤦🏼‍♀️
Men tur jag har min fantastiska sambo, och sötiga barn " dock har min stora fröken hamnat i någon 7 års trots så känns som en tonåring " 😅 bara andas o svara lugnt när de gapas o skriks o smälls i dörrar! Jaja tur de ofta lugnar sig efter en liten period 😊 men man själv var ju likadan, så man ska inte kasta sten i glashus 😂 tror den metaforen passade där, kändes bra ialf! 😜

Idag var jag o sambon, och kikade på en sak!
Vi får väl se om de blir något med de eller kanske någon annan gång i livet! 😬 🌺🌟


Sen blev de en liten promenad med barnen! Den blev dock lite för lång för mig egentligen! 🙄 men äh fick plockat blad och sånt som finns på kransen! Köpte en såndär färdig halmring, och bindtråd och den trassla jag till direkt 😒 hur man nu ska lyckas med allt!

Ialf! Så jag o Olivia gjorde denna kransen! Sen var Olivia för trött för att vara med på de sista så hon gick o la sig!

Fy fasen för att städa upp alla grenar, löv, blommor o konstiga bär, " spindlar/skalbaggar/myror " o massa annan skit! Tur man har en dammsugare 😬🙏🏻


Åh denna larven hittade vi med! Så den skulle fotas så klart! Men när man skulle ta kort på barnen så dog telefonen 😤😒 dom som var så fina! ❤️.Åh herre Gud galet massa jävla skrivande!
Ingen är nog så uttråkad så man läser allt detta! Men fy va skönt de är att bara skriva av massa sker man känner o tänker på! 😬👍🏻

Likes

Comments

Denna jäkla värk som inte verkar vilja släppa! 😢
Åh sjuk trötthet, känner mig som en pensionär som måste vila middag! Vilat båda ggr när Charlie lagt sig! Tar både vitaminer"kvinna" o magnesium
Och något som är bra för hår/naglar/hud!

I fredags fick jag höra att en tjej på hårstunden hade tider. Fick bokat en timme senare satt jag där i stolen både klipp o färgning! De var skönt att bara sitta där! Och fina Elli hade Charlie o lekte i parken! 😍 så vi båda 2 hade de bra på var sitt håll!

Tänkte att en promenad från ström till Edet "frissan" och tillbaka igen skulle göra gott!
Eller inte kroppen värkte bara mer o mer o kramp i benen, fötterna började domna bort! Åh ju hårdare o mer hjärtat slog desstu ondare värkte de i bröstet! 🙈

Pratade även med infektion på näl, valde att ringa o se vad dom tyckte och så!

Dom påpekade just att vissa grejer jag har är vanliga biverkningar och de andra kan säkert bero på något virus! Så att jag ska gå tillbaka till vårdcentral, måndag eller akuten om de blir mer eller för jobbigt! Men när jag själv kollat på dom olika biverkningarna så är dom många, listan är alltså lång.....
Bara för att några är sällsynta så betyder de ju inte att man inte kan få dom! Och att man tydligen ska skriva på en lapp för varje person o vid varje tillfälle för att se så man är frisk o kan ta vaccinet! De var inget som nämndes! 🙄 sen läste jag att har man allergier, astma eller bara är överkänslig! Eller inte tål ägg så ska man inte ta vaccinet! Eller ialf rådfråga o prata med sin läkare om de! Men inget gjordes eller frågades!

Så har de blivit fel för min del?!
Är de pga fel som de kanske blivit tokigt?!
Försöker biverkningar tystas ner?!

Hoppas på att de är något lite virus som ligger där så man vet att man kommer bli bättre! För nu är jag trött på allt de här! 😔😔God natt alla!! ⭐️
God natt mig själv 🌙
god natt min familj ❤️Likes

Comments

Sista kördes med silverschampo! 😋
Blev förvånad att de blev ändå synlig skillnad på att ha i lite schampo o sen balsam! 😬👏🏻

Lite roligt i de dåliga! 😔
Denna jävla smärtan överallt o känna sig sjuk!

Hoppas de snart blir bättre, blir att ringa till infektions avd på näl imorgon och se om dom kan hjälpa mig på något sätt!
När vårdc, inte vet alls vad dom ska göra! 🙄😔
Sen förstår jag att alla doktorer inte har kunskap om allt, men de gör ju de mer skrämmande för mig! Att inte kunna få något bra svar eller så! ⭐️

Men snart så, ska man nog må kalas igen! ❤️

Likes

Comments

Till min pappa, som alltid funnits där hur ont och hur trött du än varit. Har du alltid varit noga med att stå där för oss, för mig!
Alltid försökt ge oss allt vi behöver, mat/tak över huvudet. Och du har lyckats så fantastiskt bra, givit av allt du har och allt du är! Älskar dig för allt vad mitt hjärta har!

Till min mamma, som kämpat för att uppfostra oss/mig. Till den vi/jag är idag! Att vara ensam med 5 barn, när pappa slitit och jobbat borta för att vi ska leva och ha de bra. Du har fått ta många kamper med oss/mig. Förlåt att jag var så egoistisk och jobbig som barn, hoppas du förstår innerligt hur ångerfull jag är, jag skäms att jag inte gjorde din mammaroll lättare. Man förstår så mycket mer om allt dagen man själv blev mamma! Älskar dig så galet mycket! Av hela mitt hjärta!

Till min syster Linda, som vi älskar varann. Vi har bråkat, gråtit, skrattat, och gjort så galet mycket ihop. Älskat varje stund! Världens bästa stora syster som alltid ställer upp!
Grym moster är du också! barnen avgudar dig!
Älskar dig så enormt mycket!

Till min bror Daniel, älskar dig! Från början var de nog mer av någon hatkärlek på något sätt!
Men de har förändrats, att se dig ha din familj, sambo och barn, du jobbar och sliter!
Du är fantastisk ska du veta! Älskar dig väldigt väldigt mycket! Alltid gjort och kommer alltid att göra!

Till min syster Sara, min fina fina Sara. Underbar godhjärtade människa som alltid bryr sig om andra, du blir lycklig för så lite. Visar kärlek så stort! Dig kommer jag alltid beskydda till mitt sista andetag! Älskar dig så mycket!

Till min syster Susanna, min lilla lilla Sanna!
Haft med dig överallt, nattat dig på min mage, sjungt för dig! Att du din lilla kråka ska blivit så jäkla stor så fort! Nu är du en vuxen kvinna för tusan! Underbara lilla du, som jag älskar dig Lillan!

Till min älskade sambo Jonas, inte visste jag att kärlek med den rätta kunde vara så fint! Fast de är klart de visar ju att du är min rätta, min one and only! Att älska någon som jag älskar dig, trodde jag inte var möjligt! Men dig ska jag leva med föralltid! Vi ska bli gamla o skrynkliga ihop!
Gifta oss och bara ha de fantastiskt och skapa minnen! Älskar dig min fina!

Till min älskade lilla prinsessa Olivia, min fina lilla älskling, från dagen du kom, den dagen blev jag mamma! Älskat dig från att jag kände dig i magen. Ska skydda dig och älska dig föralltid och även efter ska jag vaka över dig!
Älskar dig min lilla ankunge!

Till min älskade lille prins Charlie, min lille lille gubbe, underbara lilla prick! Du ger oss skratt och gråa hår, men fy vad jag älskar dig min lille bubbis! Älskar dig min ankunge!


Min familj är mitt liv!
Vad vore jag utan min familj!?
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Äskar er

Likes

Comments

Julpyssel för vuxna igår, men jag kände mej som ett barn på julafton 😍😍😍

Idag pysslade jag med barnen! Vi gjorde såna där små söta riskfyllda snögubbar o vi gjorde hela familjen! 😬

Idag tog jag o Olivia upp våran fina vita plastgran!
Olivia var helt till sig, så glad o nöjd! 😁😁❤️

Charlie var helt salig med ljus, glitter o massa lekbollar i ett träd " jösses " de skulle pillas o dinglas med julkulor 😂😂❤️ hans första jul, så mkt spännande nu!

Idag blev de tacosmys! Charlie fick en hel grönsaksbuffé på sitt lilla bord på stolen 😋❤️
Dock hamnar ju de mesta på golv o lite här å där!
Så dammsugarn är ju ett måste, den går varm här hemma 😊❤️

Känns helt underbart att ha båda mina fina barn hemma! Varannan vecka utan ena ens lilla hjärta, man vänjer sig aldrig helt! ❤️ man får helt enkelt planera in massa kul varje vecka när hon kommer! Åh Charlie lyser med hela ansiktet när stora syster kommer hem o busar med honom ❤️.

Likes

Comments

Gått o fått glasögon! Var också med i ett tidningsklipp i Ttela! optikern i Lilla Edet läggs ner så när jag var där, hade en journalist tagit sig dit för att ta kort o fråga ut dom som jobbade där o mig som var kunden just då!


Blev så blyg o stressad o började stamma! 😂😂

⬆️
Dock var de inte riktigt så jag sa, låter som jag var stamkund hos optikern! 😂 var där en gång som liten! Låtsades ha dålig syn, sen ett test inför körkortet o nu när jag gjorde ögontest o sen provade glasögon!


Så nä var inte där för jämnan!! 👍🏻😂

Likes

Comments