Jag sitter i soffan och kollar Netflix, det enda som hänt idag faktist. Helt ärligt blir jag lite äcklad av mig själv. Jag önskar att jag kunde träna. Men jag önskar nog mer att de gick bra när jag träna. 


Jag tränar gymnastik, truppgymnastik. Och jag skadade mig för ett par veckor sen. Har försökt träna men har gjort ont, men vet inte om de verkligen gör ont eller om de bara är något jag fått för mig. Men de som är mest illa är att när jag är där och tänker på vägen dit (idag blir de styrka) tror ni jag gör det? Nej! Jag latar och går runt där. 


Men jag tänkte att de blir ett nytt blad, jag börja skriva här och börjar bättra min träning så jag blir bra på den igen. Och de blir på fredag! Så nu kör vi!

Likes

Comments

Ja! Hej?! Eller hur börjar man i en blogg?

Jag hade en blogg för flera år sedan där jag skrev om allt, troligen vad jag kommer göra här med. Men vad spelar de för roll? Men i en blogg ska man skriva så att personen (eller personerna) som läser ska känna att man skriver till dom, ungefär som att inleda ett inlägg med "Hej på er"? Eller ska man bara gå rakt på sak med de man tänkt skriva i inlägget? Strunt samma.

Nu kör vi!

Jag har ingen aning om hur den här bloggen kommer uppdateras eller vad som kommer hända med den. Tror ingen vill läsa om mitt liv heller. Men varför ska de stoppa mig att ha en blogg där jag kan skriva de jag vill på. 

Men iallafall, jag hade tidigare en blogg som sagt, som jag var bra på att uppdatera i början men sen orka jag inte mer. Men med den här ska jag väl försöka göra mitt bästa. Kommer nog inte va den roligaste bloggen men de bryr jag mig inte så mycket om. Så länge jag bara lyckas hålla igång i en månad eller så är jag nöjd. Och gillar jag de fortsätter jag nog men de får man väl se om ett tag hur det blir med de. 

Likes

Comments