Yr dag

Kamera eländet havererade i går då jag höll på att foto salusaker, förbannade skit apparat, hade bara 35 filer på valparna den senaste veckan :( I dag tog det bara 45 min & 5 omgångar med olika borstar för att få bort den värsta leran på kroppen. Han var fortfarande som en röksvamp efter borstningen, han måste absorbera lera i pälsen för så blött är det inte i hagen nu.

Blev en lugn ridur i dag då jag inte mådde så bra. Vi skrittade mot rakbanan, tog en del trav där + på hemvägen. Prince hostade bara till lite 1 gång på slutet, inget mer, så nu hoppas jag han är på bättringsvägen.

Red in på ridbanan men det fanns ingen framåtbjudning alls på honom i dag, var som handbromsen satt i :( Men jag satt & tränade på vändande hjälper i skritt. Jennifer fick hoppa upp och rida en stund för att se om hon fick samma känsla som jag & det fick hon. Tror han vill ut i skogen / andra sidan vägen & slippa ridbanan ett tag + att Jennifer ska få köra honom nått pass i veckan så han inte tappar framåtbjudningen. Nu ska jag lägga mig & läsa en bra bok så yrseln försvinner Vår tik är den med lila halsband
Trio i hanar

Gillar

Liknande inlägg