Ylande hund & minimalt med sömn

Som sagt, alla har hört den ljuva stämman i natt så pigg är man inte. Hoppas att det ska bli små Minnavalpar, men än har ingen parning skett, men det är nära.

Vi åkte till stallet på em, fyllde hö till Prince & mockade hans o Olivias hage. Snipp snapp så var det dax att fixa iordning Prince & lasta honom då vi skulle hoppa med några på kungsnäs.

Det trista i det hela var att paddocken med alla hinder i hade träning så vi fick vara på nedersta banan med få hinder. Det blev bara en oxer, ett räcke & ett lågt sockerbitshinder 😥

Red fram lite som vi gjorde på hopplägret, jobbade på volt med honom ställd inåt & utåt, han svarade jättebra & samlade upp sig fint. Började rulla på den låga bommen & vek sedan direkt till krysset. Där gällde det att ha koll på utsidan så han inte flöt ut, det gick trots lite kort anridning 😊

Hoppade sedan fram på räcket, där Prince kom lite nära & rev men det var bara att göra om. Jag försökte verkligen tänka på att hålla mig framåtlutad längre ner, det är svårt men jag kämpar vidare 🐎😊

Fick nått stopp på oxern då den blev för hög & Prince backade av & stannade då han inte riskerar en krasch, jag ville bara hoppa lågt då jag ska fila på sitsen. Avslutade iaf med räcket & oxern på lägre höjd & då gick det kanonfint.

Blev lite sur då dom jag hoppade med inte kunde stanna tills jag var klar utan var tvungna att gå hemåt. Det handlade om ett par minuter, så hädanefter hoppar jag själv istället med hjälp från backen.

Prince fick beta lite innan vi åkte hemåt, lite belöning måste han få ❤️

Duschade av honom & in i boxen för lite gott. Jennifer tog ut Olivia på ett bra pass med mycket klättring & pulshöjande träning.
Jag passade på att spola ren sadelkammaren från lera, packa hö, pyssla lite & släppte ut Prince i hagen.

När Jennifer kom in så spolade vi av Olivia & ut i hagen med henne, själv så åkte vi hem till en sen middag.
Söta stallkatten Temmie på Olivia 💞

Gillar