Wrooooooom….

Upp med tuppen kl 7.00 då det var dax för besiktning av valparna 8.30. En del att göra innan man kan packa in dom små i bilen, det ska rastas, äta, rastas igen o sen in i bilen.

Alla valpar fick MVG i uppförande, väl socialiserade & inte minst helt felfria :)

Efter besiktningen åkte vi till stallet & packade iordning hönät inför helgen då Jennifer ska bort & kommer hem på Söndag fm. Började fylla badkaret med vatten, då upptäckte vi att det var läckage, så det ska fixas i morgon.
Iväg till Grafströms för att byta tillbaka järn i sadeln & visa valparna som vi lovat, hem o äta lunch, åkte & hämtade den nya fina transporten, mot stallet. Tanken var att longera båda meeeeen, någon hade trampat av sig en sko!!! Kan väl aldrig vara Prince? :o Blir så jäkla trött, är det inte meningen att jag ska få komma igång med träningen ordentligt :( Rewir blev longerad medans Prince smaskade gräs :) Sedan var det full fart hemåt då Totte skulle flytta till Anders & Katherine. Nu är det bara 4 valpar kvar & vi har kommit fram till att vi säljer Akira, då vi inte har tid för en valp just nu. Äntligen kan vi börja lastträna Rewir igen, men han ska få bekanta sig med transporten först, tror inte det är några problem då den är så ljus & öppen :) Nu är det paltkoma & vilodax för i morgon ska Akamaru flytta Det är ju så himla lätt att försöka få till en bra bild med 2 busar, neee

Gillar