Whieeeeeee, nu jäklar är vi på gång :D

Ja, då var det Lördag & inbokad hoppning på Färsta med Sophie, Jennifer skulle vara filmare + hoppa lite:) Prince knatade på transporten direkt så det vara bara att åka iväg. Det var många som var inne & red då vi kom in, så jag började värma upp Prince medans Jennifer & Sophie byggde fram en liten bana. Prince skötte sig kanobra & brydde sig inte om de andra hästarna + att han vågade gå in ordentligt i hörnpasseringarna istället för att gena :) Lite stökigt då vissa inte har koll på vart dom rider & på högerregeln + att det var en privatlektion oxå, men det gick det med :)
Fick dra upp ännu ett hål på gjorden så nu är vi uppe på 4:e hålet på varje sida, tror han krymper på bra med vår träning :D Efter uppvärmningen började jag att trava över 3 bommar några gånger i varje varv innan jag gav mig på sockerbitsbommen som låg på 40cm, tog det 4 gånger i varje varv innan jag gav mig på det + hindret på 50cm, det var studs mellan dom 2 hindren. 1:a gången gick det lite för sakta så vi kom lite knas, men sedan gosse, då gick vi blodad tand :D Slutade med att vi tog hela långsidan som iofs bara var 3 hinder med sockbitsbommen, 50cm hindret & sista hindret som det var 14m till, tog den kombinationen 3 gånger. Sedan var jag så nöjd med mig & prince så Jennifer fick hoppa upp & hoppa han några gånger på 70 cm då han behöver träna på det med. Nu är Prince ren & fin då han fick en välförtjänt dusch efter passet. Men jösses vad lite han blev då pälsen var blöt Sophie & Corda fick oxå till ett gäng fina språng i dag, dom hade så fint sampel över hindren :)

Hade en härlig & varm fm med mysiga tjejer, det ska vi absolut göra om. Ut & fixa i stallet medans Prince stod inne o torkade till. Full fart hemmåt då det väntades fika främmande då Jennifer fyller 20 år i dag, hurra hurra hurra hurra <3 Nu är det snart sovadax då kroppen skriker av trötthet & ont i nacken

Gillar