Vinter under natten

Wow, hela världen var vit i morse med ca 15 cm nysnö. Nu får det gärna ligga kvar så vi slipper blask & lervälling. Hundarna var överlyckliga & fräste omkring som vildar på gården.

Åkte till stallet & fixade, det går så fort att mocka då jag har gjort bädd av stallpellets. Packade hönätet i hagen & tog in busfröet som får ruskiga styltor som fastnar på grönsulorna & jag vet inte vad jag ska kunna smörja in dom med så han slipper styltorna. Han kan definitivt inte vila till nästa skoning så jag tror det blir många turer till ridhuset framöver, tur att jag kan åka iväg på dagtid då det är ledigt.

Jag hade tänkt rida efter vägen, men då han halkade så illa så tog jag skogsvägen då det är lättare att ta sig fram där. Vad händer då vi passerat alla blöthål & rensat alla grena på snö? Jo, jag tappar mobilhelvetet, kliver av & letar, hittar den inte, bara att gå till stallet & plocka av Prince sakerna & ut i hagen med han. Lånade en mobil för att kunna lokalisera min mobil i skogen, men min skitmobil dör så fort det är kallare än +10 så efter 3 signaler vad den stendöd. Letade som en tok, men hittade den inte, så nu är jag mobillös. Blir inga bilder i dag då dom ligger bra i skogen i telefonen.

Gillar