Vilodag för kroppen, ett tag iaf 🙈

Ja, här har jag vilat, glott på tv och surrat med stora ❤

Tog tag i dagen och kopplade transporten och åkte till optikern i Birsta för justering av läsisarna och byte av glas i de andra då den som kollade synen sist tyckte de skulle vara svagare, men då kunde jag inte läsa öht.

Jag fick lämna kvar läsisarna då dom inte fick till glaset som satt fel 🤪

Ut till THF och filmade Matilda som hoppade sin Caesar 🐴

Ut till stallet och tog in Sirius. Borstade av honom, fy vad han fäller nu, stora råttor och la på spiktäcket. Tvättade rent såret som läkt ihop så fint, svullnaden är strax borta, bara pyttelite kvar 😁👍

Sedan fick han gå in och äta.

Hade inte tänkt rida då han är så sprängfylld av energi efter att ha stått i 10 dagar, lite longering tröttar inte ut hans huvud.

Hängde på led förbygeln och jag hade reflexväst med led lampor. Vi syns och lyser som en julgran 😁

Blev en spännande tur.......Då en som kom körandes med en travare inte kunde skritta förbi oss, utan hon måste trava 🤬🤬🤬

Jag kan lova att jag satt löst då, för Sirius är tydligen inte van vid travare så han for rätt upp och blev superstressad. Vi gick in i skogen då hon skulle vända och komma tillbaka samma väg.

Tro på satan att hon laddar på för fullt!! Så Sirius fick stresspåslag deluxe och det tog tid att få honom avspänd igen.
Så sjukt onödigt, hur jobbigt är det att skritta vid möte med andra h��star?

Hade hon fortsatt att skritta förbi oss istället för att börja trava mot oss hade inte Sirius brytt sig, då vi mött en travare förut som skrittade förbi utan problem.

Vi red 2 mysiga vägar i skogen och sedan på grusvägen där dom fick trava i lungt tempo. Överlag skötte han sig bra då det var första turen i mörker.
Mitt i allt så kom regnet, först lite, men sedan öppnade sig himlen totalt ⛈🌧

När vi nästan är hemma, vi ska bara rida förbi hagarna så halkar Sirius så illa att han satt sig på baken och min rygg fick en smäll, så nu är värken tillbaka 😭

Jag är glad att han hade senskydden på sig, då det blev djupa jack i dom. Hade han varit utan så hade senorna fått sig en rejäl smäll.
I natt får dom sova inne då det regnar och är dyngblött ute.

Själv var jag blöt ända in på skinnet, bara hem och byta om.

Nu vila framför tvń på spikmattan och hoppas ryggen blir bra.

Gillar

Kommentarer