Vilket mardrömsdygn

Sent i går kväll/ natt fick jag reda på att en av mina trillingbröder som bor på Gotland är försvunnen sedan några dygn tillbaka. I dag är polisen inkopplad, då dom tydligen måste vänta 48 timmar innan man kan anmäla någon som försvunnen.
Lyckades misstolka ett sms i går som att han var funnen sovandes hos en kompis, men i dag fick jag ett samtal o jag trodde det var att dom hittat honom, men det var den andra brodern som sov & dom har kontaktat den försvunnes kompisar. Fy fan att vara i ovisshet om vad som hänt honom, det är verkligen hemskt som det är nu. Jag hoppar högt varje gång mobilen ringer då jag inte vet om det är dåligt besked på ingång :(

Jag vill att ni hellre skickar ett sms ifall ni vill ha tag på mig, så jag kan ringa upp själv istället för att bli uppstressad varje gång det ringer. Annars så har jag & Matilda varit på Alnö Ridklubbs P & J i kväll. Jag hoppade 50 + 60 cm & Matilda hoppade 80 cm. Lite svårt att fokusera då det är mycket nu, men det var bra att komma iväg & göra något annat istället för att bara vänta på nått besked. Är iaf sjukt stolt över mig som tordes öka upp ett snäpp på höjden, så nästa P & J blir det iaf 60 cm, sen om jag tar 70 cm oxå får tiden utvisa.

Gillar