Vilken värme

I dag var det dax för Maja att köra en behandling på Prince. Hon hittade en hel del & han fick ett x antal nålar satta på sig. Han var stram från korset ner till Psoasmusklen ( höftböjaren ) på båda sidor + lite dåligt flöde i huvudet/ nacke, men nu är han på G igen.
Han släppte späningarna jättebra genom att dra upp magen & sträckte upp nacken rejält. Han är tydligen lättbehandlad då han visar vart det gör ont/ sitter fast. Nu ska han bara vila från ridning några dagar, men sen så hoppas vi på att det har hänt en del i hans kropp :)
Medans Prince fick behandlingen så stod Rewir med spiktäcket på sig & myste. Dom fick lite mat innan vi gick ut. Jennifer passade på att mocka hagen & fylla vatten under tiden, så det var bara att åka hem när hästarna var utsläppta & hönäten packade. Började klippa gräset men då började åskan mullra & sen kom regnet, blev inte så mycket klippt, hann bara ta vid altanen innan det vräkte ner så det var bara att hoppa in i duschen istället :) For ut nu i kväll & hängde upp lite hönät + en massa surr med tjejerna i stallet P.s Nu har de förbannade BROMSARNA kommit :( Btw så har Jennifer fortfarande INTE fått betalt för sin bensin då hon jobbade som personligassistent i fjol. Så mycket för att man ville göra rätt för sig. Sedan skulle Jennifer bara ha fått bensinersättning för 1 väg till jobbet, inte dit & hem. Det handlar om 600:-, men men

Gillar

Kommentarer