Vilken regnig start på dagen

Trodde inte det kunde regna mer, då vred någon på mera vatten, det såg ut som en dusch då man tittade ut. Inte ens hundarna ville ut, jo Akira, hon bara älskar vatten <3 Jag har inte mått så bra & haft extremt lågt blodtryck i några dagar, nästan så jag svimmat hela tiden + mått otroligt illa :(( Är INTE med barn. Måste börja äta vettigt & små mål så jag orkar & får ett jämnt blodsocker, hade tänkt ta med mig en frukt men missade att åka in o köpa det. Råkade ut för en mindre trevlig händelse p.g.a att någon mindre begåvad gått & snackat en massa dynga som inte stämmer, fattar inte varför det ska vara så svårt att kolla om det som sprids är sant eller falskt?? Det finns alltid 2 sidor på ett mynt, likaså en historia, tänk på det, allt är inte svart & vitt. Säger som jag brukar - KARMA slår till när man minst anar det, tänk på det ;) <3 Tur man vet vilka ens vänner är <3 Iaf så var det dax för skoning av Rewir i dag, en tjej som heter Adine från Härnösand kom till oss.

Vi gav Rewir lugnande & jisses vad han blev däckad :o
Vilket underbart noga & duktig tjej :)) Hon kollade varje ben, senor mm innan hon satt i gång med hoven på det benet, hon tog god tid på sig & gjorde ett kanonjobb, henne släpper vi aldrig!

Kan verkligen rekomendera henne & inte är hon dyr heller :D Att hon fick ordning på höger framhov som han tappade skon på i Torsdag & som trasats sönder så jag trodde inte att det skulle gå att få fast en endaste söm, men när hon filiduttat bort allt trasig o filat till hoven så var den så liten & fin :) Iofs så har han 4 små fina hovar nu, utan fula utflytningar :)

Ställde in en vinglig & trött Rewir i boxen, som tvärvaknade då jag gick ut med Prince, fattar inte vad fort det gick?? Rewir kissade 2 rejäla gånger under skoningen, tror han stod & kissade 2-3 minuter, blev en oceane på golvet, tur vi hade spån att slänga på :) Bästa F kom & höll oss sällskap under tiden han skoddes + laddade in bilder i sin dator som Jennifer fotat. Vi har lite träningsplaner framöver för de små liven. Annars så har jag legat o vilat i sängen med Akira & försökt få ordning på kroppen, tror jag lyckats hyfsat. Hoppas jag mår lika bra i morgon då Linnéa kommer & ska hjälpa oss med AR :D

Var meningen att hon skulle kommit i går, men då det var en liten kris hemma så var jag så ofokuserad så det var lika bra att boka av då det inte skulle ha gett ett smack för någon av oss. Så i morgon 10.00 är det träningsdax för Prince :) Fick ett paket i brevlådan i dag med 2 otroligt vackra / blingade pannband till grabbarna, ska fota det på dom då det inte görs rättvist annars ;) Lev väl & ta hand om era vänner
Har budat hem ett Stübben ez-controll bett. Info från hemsidan; 3-delad pelhambett med EZ-Control system från Stübben. (Easy-Control Pelham Bit Double Broken). Bettet ligger som ett tredelat bett i hästens mun och låser sig sedan som ett rakt bett (stång) då du tar tygeltagen. Du får både det tredelade- och stångbettets fördelar i ett bett. Ska testa & se vad Rewir tycker om det & ev Prince.

Gillar