Vilken jävla smäll!

Idag har jag & Jennifer kört storstädning i hela huset. Det var ett måste då jag har världens allergi mot hennes hund just nu då vi har latat oss med städningen några veckor, men nu är det skinade rent.

Åkte in en sväng på Equeen innan vi åkte till stallet.

Då Prince var intagen så var det bara att fixa iordning honom, sedan red vi iväg med alla 3 hästarna till ARK.

Red fram som vi gjorde hos Monia, lätt inåtställd & forma runt innerskänkeln. Bytte sedan till den övre paddocken för några språng. Allt gick bra till jag skulle hoppa en sista gång....vet inte exact vad som hände, men jag åkte i backen & tuppade av i ca 30 min. Vaknade till & hade inte en susning om vart jag var eller hur jag kommit dit. Jag trodde jag hade drömt. Amulansen kom & checkade av mig, jag behövde inte åka med, bara jag höll koll på mitt mående, blir jag sämre så blir det in direkt.

Jag har sabbat min nya hjälm, så det blir till att köpa en ny igen då jag har världens bula i huvudet. Jag har jävulskt ont i vänster höft, axel & huvudet, så nu får jag hålla mig ifrån ridningen några dagar igen...... Jag red tillbaka till stallet, plockade av sakerna & mockade innan jag åkte hem med Jörgen & Stefan.

Nu har jag ätit & vilat, bör nog hålla mig vaken ett tag till så det inte blir något tok. Jag ska nog parkera på spikmattan en stund :)


Gillar