Vilken helg :O Hämta hem Rewir

Nu har det hänt en hel del sedan senast uppdateringen
Bella är i dag dräktig på det 54:e dygnet så nu börjar det dra ihop sig till valpning :) Minna har inte löpt ännu så nu håller vi tummarna att hon löper till hösten istället så det inte kör ihop sig med bellas valpar då Minna oxå ska paras vid nästa löp :) I Söndags åkte jag, Jennifer & Micke upp till Östersund på en roadtripp & hämtade hem Rewir då det blivit *skit i maskineriet* för hon som haft honom. Micke körde på vägen upp så jag fick vila tills jag skulle köra hem. Vi åt lite snabbt på Mc´donalds o for sedan till stallet där han stod.

Vi kände inte igen honom på gången så vi var tvungen att fråga om det var han eller någon annan häst!!
Kändes lite skumt att vi inte kände igen honom :(

Vi visste inte hur han skulle vara att lasta då vi haft lite problem med det tidigare, men det tog bara 10 minuter att lasta honom o sedan bar det hemåt.
Då vi kommit på att han är bredåkare så förstår vi nu varför han inte gillar att åka transport då dom stod 2 st i en transport på vägen till Sverige, snacka om att ha svårt att hålla balansen för stackaren. Han stod trots bredare utrymme med 1 hov i varje hörn.

I dag har vi skott honom då han inte hade skor på sig bak & lite överväxta hovar fram :( Det var inte det lättaste att få tag på en Hovis med kort varsel, men det gick :)
Han trivs iaf i sin box & får fri tillgång på hö då han är lite tunn för dagen + lite annat smått & gott som är bra för magen :)

I natt har han knaprat i sig 1/3 av mineralstenen så där fanns det ett behov av det. Han ska nu trimmas till & sedan säljas till någon som har han som nr:1 då han är lite av en enmanshäst.

Han har tytt sig till Jennifer totalt då det var hon som lastade av honom, går hon iväg för att hämta något så tittar han efter henne när hon går å tills hon kommer tillbaka. I morgon ska vi ut på en tur i skogarna med Prince & Rewir på em :D Finaste Rewir

Gillar

Kommentarer