Vilken hästhelg ;)

Vi har befunnit oss på SRK hela helgen Lördagen o liten del av Söndag med att titta på hoppning + att Jennifer varit hästskötare åt Sophie å Corda. Dom fick en superfin runda igår, men min förbannade kamera gav fan i att spara filmen :(( Har sett många ryttare som borde börja samla frimärken eller nått annat som inte innebär att handskas med levande djur. Så vidriga beteenden som borde ge avstängning för lång tid. Har även sett underbart fina ritter med samspelta ekipage där dom är som ett tillsammans.

Bästa ritten i går var Olivia som fixade en 1:a plats med såna otroliga svängar som ingen trodde var möjligt med en så stor häst. Kan bara säga att publiken sprängde alla ljudvallar efter hennes ritt samt vid hennes ärevarv. I går fick hästarna vila då vi var helt slut i kropp o knopp, men i dag tog vi en sväng på em, blev 9 km i blandade gångarter. Hann precis in & borsta av den värsta pälsen innan M & J kom för behandling av grabbarna. Jisses vad Prince fäller nu, man har päls överallt :)
Prince hade lite känningar i nacken, vänster bog, höger bakknä Rewir hade lite vid nacken, manken, bogen, ryggen & korset Nu är det dax att glo på senaste Bäckfilmen innan kudden skriker på en :)

Gillar