Vilken dag :D

Började med att vi åkte ut till stallet till 12 då E skulle rida Zeus. Det gick alldeles utmärkt även om han hade lite egna idéer var dom skulle åt för håll, så nästa gång ska vi nog rida ut i skogen :) Han fick sig en riktig avduschning innan han fick gåut i paddocken o rulla sig. Sen var det full fart hemåt för koll o provkörning av bilar både här å där i stan. Åkte ut till stallet igen vid 6 för en långtur på ön, när vi ridit 10 min så började det att regna, men som tur var så slutade det så jag slapp bli dyngsur. Vi har passerat attackstenar, monster i buskar o.s.v, men vi tog oss ut till F utan problem. När vi red hemöver igen så var vi tvungen att passera ett stort gäng långhåriga kossor!! Fatta hur farliga dom är....
Rewir pallnitade så vi fick rida förbi dom, Prince blev spänd som en fiolsträng men gick iaf framåt tills.......Herr Rewir fick för sig att dom skulle äta upp honom & for ut i diket i 300 samtidigt som Prince oxå kastade sig ner i diket, som vi förövrigt inte visst hur djupt det var, men det var inte så djupt. Jennifer hade varit på väg av o satt väl i princip med rumpan utanför sadeln i sidled men vi klarade oss från avsittning :)

Kom fram till kanten av golfbanan å jag sa att det skulle inte förvåna mig om man får en golfboll i skallen, vad ser vi då? Jo, en golfare som inte ser oss fören vi är väldigt nära & stannde så han skulle se oss. Han vinkade förbi oss o sa att det var ju tur att vi hade hjälm på oss iaf om det kommit en boll :D Tog oss hem via Ås & bakvägen genom skogen, skrattade så jag höll på att trilla av då vi skulle galoppera, men Prince la in långtrav med headbanging pga alla flugor, skrotpållen min. Konstaterade att vi kom tillbaka till stallet 22.45. Tror vi taggade närmare 2 mil i dag, i morgon ska grabbarna få stå inne med spiktäcket & mysa & då ska vi passa på att plocka iordning lite mer bland våra saker å sedan åka ut med F till Timrå & fota lite :) Nu ska vi sova så underbart gott & vakna med träningsvärk i morgon, iaf i baken ;)

Gillar

Liknande inlägg