Vilken dag...

Som började så bra...
Vi åkte till stallet vid 12 tiden, jag fixade allt medan Jennifer bytte padd på sadeln, nu ska jag slippa krångla mer med frontriserna då jag köpte en fårskinnspadd med inlägg. Det kändes bra så nu ska jag bara rida med den så den trycks ihop lite, sedan får vi se om vi måste i med ett inlägg till.

​​Jag tyckte Prince verkade vara så lugn & harmonisk i dag, iofs så kan det bero på utrensningen jag håller på med. Hem lite snabbt & bytte om, mot vetrinären med Benji. Nu är han besiktad & klar, fick som vanligt fint omdöme :) Han skötte sig med Mvg godkänt under undersökningen.

Hem & blåser på ica, vad händer då jag backar ut från parkeringen...Jo, det kommer en idiot i hög fart & smäller in i mig, så nu är bilen kaputt baktill & jag har ont i nacken. Hur kan man missa en bil som är 3 m ut från en parkering? Han vägrade skriva på något papper utan gick iväg, så nu är han anmäld för smitning oxå.

Nu blir det vila resten av kvällen & valpbus. I morgon ska Prince få skritta ut i skogen en lugn sväng då jag vill ta det lugnt efter vaccineringen :)

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Alltså BEDÅRANDE 😍
nouw.com/brieditiseventing