Vilken dag :)

Vaknade pigg som bara den 7.30, låg kvar ett bra tag & bara gosade med Minna & Akira, så mysigt att vakna med dom bredvid sig <3

Jag & Jennifer åkte till stallet mitt på dan, som vanligt så vill jag ha allt klart i stallet innan jag tar in Prince. Prince hade rullat sig så fint i jord, så det var lite att borsta bort, men så är det när man har en rullglad häst :)

Minna var oxå med i dag, så hon fick springa lös när jag red till paddocken, det gick kanonbra, så nu kan jag ta med henne på skogsturer i vinter oxå.
Jag jobbade på med skänkelvikningar & tempoväxlingar på vägen ner, Prince svarade bra på skänkeln.

Red fram i paddocken & började sedan hoppa lite lugnt på 60 cm. Jennifer höjde eftersom & på slutet sa jag till om en höjning på 10 cm till. Det gick superbra, bara jag som inte lutar mig fram tillräckligt över hindret, men det var det jag tränade på i dag.
Kom i alla fall på det sista hindret 3 gånger, sedan var jag nöjd. Då mätte vi & det låg då på 90 cm!! Helt otroligt att jag vågade rida an, skulle behövt lite längre språng, men det tar jag nästa gång. Nu har jag iaf sprängt nästa läskiga gräns som varit 90 cm.
Mitt mål jag hade att försöka klara under vintern var 80, kanske 90 cm tills tävlingssäsongen börjar & nu har jag gjort det & är så peppad nu att börja hoppa 80 på träningarna :)
Är så glad att jag har så 2 underbara tränare som vet hur man ska pusha mig att våga lite mer & det bästa är när man har kvar det man gjorde i minnet från senaste träningen & kan använda det hemma :) Jennifer är oxå guld värd då hon hjälper mig med min träning & rider Prince <3

Hem & vila, innan jag & Jennifer tog en kvällspromenad på 7 km, fick ringa efter skjuts då min fot värkte så vidrigt. Hatar att ha nervkläm i foten, det värsta är att dom inte kan hjälpa mig att få bort smärtan heller.

Gillar

Liknande inlägg