Vilken dag.....

Jag & Matilda skulle ut på en tur, så vi rider genom skogen, kommer ut på vägen då tycker jag att Prince går konstigt, då har han tappat 1 framsko. Kul, bara att leta reda på den & gå tillbaka hem. Som tur var fick jag den påsatt igen av Danne som var kvar & skodde åt Håkan, så tacksam för den snabba insatsen.

Matilda red klart Rewir på rundbanan & jag ställde in Prince i stallet & tog in B å borstade klar han medans Matilda fixade Rewir o ut med han i hagen. Sen tog vi en tur mot Hällom & red över bron till Kungsnäs o runt där, avsutade med att ta träningsbanan hemåt. När vi på slutet av banan så skakar Prince på huvudet så tränset åker av honom, bara att försöka få stopp & sätta på tränset igen, sen gick vi resten av vägen till stallet. Blev en tur på 2 timmar & 12 km Hängde med Matilda till stallet & tittade på när hon red sin Tulpan, en härlig em med bra väder o sällskap :)

Swishade in på Hööks & köpte lite tillskott till häst & hund, så nu har dom fått lite nytt. Tog sedan Minna & åkte ut & surrade med tjejerna i Njurunda. Nu ska det parkeras på spikmattan för att bli av med det onda.

Gillar