Vila, vila & mer vila

Som sagt så har jag vilat hela dagen, druckit en massa vatten & tagit min dos av Cocilana, jag försöker bli frisk lite snabbt då det är en massa jag vill orka med.

Hade ett tävlingssnack med min fina vän, vi planerade lite tävlingar mm. Är så glad att jag har henne oxå att bolla ideér med, eller rättare sagt vi bollar det mesta med varandra & det brukar sluta superbra :D <3

Vi åkte till stallet på em, tog in Prince för lite mys, men han var lite irriterad på ryggen & korset då hon masserade där. Jag ringde till min massör/ behandlare då vi var på väg hem & hon kunde komma & känna igenom honom ganska direkt.
Nu har det släppt en massa spänningar på honom, nu ska han vila helt i 2 dagar & sedan gå ett lättare pass på torsdag, hoppningen på Fredag blir inte allt för högt då jag ska känna hur han är i kroppen. Det är lätt att det blir såna här spänningar på Prince då han gick med brodd lite längre än vanligt, det varit blött i hagen som sedan frusit på & blivit knöligt, att han ev har sprungit & halkat till.
När jag släppet ut honom i hagen igen så var han mer rörlig än då jag tog in honom, så nu kan det bara bli bättre & i morgon ska vi till Osteopaten & få våra kroppar fixade med.

Nu blir det PH & sedan natt om jag ska orka upp 7 i morgon.

Gillar