Vi slapp regnet & fick en härlig dag

Vaknade 10 i dag & det hade slutat regna, så härligt. Fixade hundarna, tog en shake innan jag åkte till stallet. Mockade & fixade mat åt grabbarna, sen tog jag ett rejs i hagen & körde bort det gamla höet o tog sen in Prince som stod längst ner i hagen ( ovanligt, nä ) Fy tusan vad han släpper sin sommarpäls nu, det bara rasar av honom. Sedan tog jag & Pia en lugn å skön skrittur i skogen med solen som sken o lagomt varmt :)

Hem o åt innan det blev en tur på Ikea, var tvungen att köpa lite förvaring + trägalgar då dom ska vara bättre att ha kläder på än plast.
Hem & leta efter en Trapez padd på nätet som inte var för dyr, men hittade jag en billig så var frakten skyhög, tills jag kom på att Equeen säljer ut en massa hästtillbehör så vi åkte dit. Jag hittade direkt den padd jag sökte + att jag råkade hitta en kavaj oxå, visst är den läcker? Den har både dragkedja + knappar så man slipper få glipor mellan knapparna :)

Visst blev det snyggt med vita trägalgar?

​Jag & Jennifer tog en sväng till Njurunda nu i kväll & surrade med bästa U, men nu är det kudden som hägrar om man ska ta sig upp i morgon

Gillar

Kommentarer