Vem stjäl dagens timmar?

Fattar inte hur fort en dag kan gå? Började morgonen med att åka ut till Timrå då Jennifers klass hade hoppning en sista gång. Fick ett tråkigt meddelande från Dina´s ägare, hon har troligtvis blivit allergisk mott Dina & måste nu sälja henne så fort det bara går :(
Micke fotade alla ekipagen & jag filmade dom. Hett som tusan blev det så man önskade att det skulle blåsa lite svala vindar, men nej då. Sedan var det full rulle mot stallet då Hovis skulle komma 12.15 o vi måste hinna rengöra Prince hov. Vi hann precis få klart allt då Hovis kom han var t.o.m var 5 min för tidig :)
Nu har han fått på sig skon igen & hoppas att den sitter kvar längre än 1 vecka. Grabbarna fick gå in i boxen & vila nån timme då vi väntade besök av M från Östersund på em. Vi hann städa iordning sadelkammaren o rensa bland sakerna o bära upp på vinden. När M kom så hade vi en hel del att prata om & en hel del frågor som vi fick svar på angående Megapuckot som hade Rewir i Östersund. Vi ska åka upp & hälsa på henne senare i sommar, en liten roadtripp till Östersund :)

Jag fattar inte hur vissa personer kan prata som det växte guld på träden, ljuga & komma undan med det utan en endaste konsekvens? Hade en annan gjort 1/10 av allt så hade man suttit inne för länge sedan. Jag hoppas att verkligheten & Karma slår till hårt som fan för henne så det verkligen blir kännbart för henne.

Själv så skiter jag i henne nu, men det har tagit tid att släppa det då hon är skyldig oss en hel del pengar, men vi har Rewir som bara blir finare o finare :) När vi red iväg så började det dra ihop sig på himlen & mullra. Vi kom bara 1 km då det åskade rejält o började regna, då vände vi & travade hem o tur var det, när kom in på stallplan så vräkte det ner + att det börja hagla :o Så i dag blev det en kort ridtur. Prince sår på mulen har krymt sedan i går & det gula har försvunnit, jipeeey. Grabbarna får stå i vinterhagen i natt så dom har tak över huvudet, dom fick lite hö att mumsa på & i morgon får dom gå ut på betet igen. Bra för dom att vila magen lite lite i natt. Hem & fixa lite, sedan ville Stefan ner o köpa en keps så vi åkte ner på stan, sedan ut till Birsta för att leta 2 hakar att sätta på inspänningstyglarna. Tyvärr så fanns det inte den modellen jag sökte så jag får vänta till Grafströms har öppet, tror dom har det jag är ute efter. Har busat med hundarna, Akira är så busig & mysig <3

Gillar