Vem stal snön?

Vaknade upp skittrött & ville bara somna om, fattade inte varför, tills jag kom på att det var en lång dag i går. For o släppte ut hästarna o hade bestämt mig för att bara fixa stallet, hem & sova. Men då jag mockat i snigelfart & fixat klart allt så kände jag att nog orkar jag ta mig ut på en liten tur iaf så han får gå in dom nya broddarna som är lite högre än dom han haft 1:a perioden.

Ut o hämtade in Prince som villigt hängde med in, han har blivit mer motiverad att följa med nu sedan vi bytte stall. Kan iofs ha att göra med att han går ensam i hagen, men iaf, han kommer fram när man kommer til hagen :)
Vi testade en hel del skogsstigar som inte ledde nån vart, men till slut så hittade jag en superbra klätterbacke & sedan fortsatte vi på en skogsstig där han fick hålla koll på fötterna + att det gick neråt. Har suttit & känt efter vilken rygghalva som är hög / låg & jag kom fram till att han är hyfsat jämn. Har jobbat med röven o magen så Prince har saktat ner till snigelfart med sänkt huvud. När vi kom fram till grusvägen så nitade Prince & skulle inte gå över lite vatten, ca 15 cm brett, men vi tog oss över i samma höjd som en Shettis är hög ungefär *s* farligt det där med vatten... Red in i paddocken för att känna av rygghalvorna i serpentiner o det finns lite at jobba med, men då jag var så trött så jobbade jag bara lite med ställning åt vänster & höger, Prince & jag blir duktigare för varje pass nu men det finns mycket kvar att lära sig :) Prince är stretchad, linimentad & ute i hagen.

Gillar

Liknande inlägg