Växlande väder

Halloj!
I förrgår vräkte det ner så Prince fick komma in för lite massage, var inte sugen att rida alls då :)

Igår var det lite halvskumt väder, sol på fm & sedan brakade det loss ett skyfall som höll i sig någon timme & sprack upp mot kvällen.

Igår blev det en tur till klätterbacken där dom fick jobba på rejält då det var lite halt efter regnet. Jag missade att sätta på nosnätet så det var ingen trevlig tur då det vimlade av små ettriga flugor runt Prince huvud hela tiden, så vi tog bara ett varv på rundbanan medan Jennifer fortsatte på Olivia.

Nu är det 3 dagar sedan han fick sina homeopatpiller & det jag märkt är att han dricker mer & fått lite ljusare bajs, har inte märkt av någon bättring än på skakningarna.

Sedan kom Jörgen ut med hundarna & vi åkte till Stornäset & badade dom med Matilda & Rickard. avslutade kvällen hemma hos dom med en masa surr & skratt så vi kom hem efter 12 inatt :D

Fick besked i går att jag kom med på hoppkursen i Ramsele, är så taggad nu & det ska bli så spännande att se om det jag jobbat på med sedan förra träningen gett resultat då jag gnott på som bara den. Det känns iaf som det har hänt något & att jag kommit en bit till i utvecklingen.

Gillar

Kommentarer