Växlande regnbyar

Fick mig en trevlig revbenshakning i dag då vi skulle ut till stallet & då kan jag knappt andas & att göra något är otänkbart då det hugger i ryggen. Jennifer har kört massage delfinen på det onda, så jag hoppas det ger med sig snabbt, vill ju rida & träna på det vi ska.

Då vädret varit en aningens obestämt i dag så beslöt vi oss för att åka & ta in grabbarna vid halv 2 tiden. Dom fick sin mat & lite hö sedan åkte vi hem. Efter det så började det spöregna & hagla så vi var rätt nöjd att dom stod inne & vilade då. Hem & käka o sen bara vila innan vi drog iväg till Birsta för inköp av hårfärg & in på "glasbutiken" för tetsning av nya läskande sorter ;)
Åkte direkt till stallet efter det & hittade 2 nöjda grabbar som hade massa hö kvar, så dom har nog vilat bra inne i dag :)

Jennifer tvättade iaf av Rewirs ben innan vi släppte ut dom igen vid 20.00 o då sken solen, så nu hoppas jag på en regnfri natt för dom. For hem & käkade lite Jordgubbar med grädde, så smarrigt. Nu är vi nyfärgade i barret, så nu ska det bli kul att se hur länge den här färgen håller sig fräsch.

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg